Tampere Suunnistus 2021 Terveysturvallisuussuunnitelma

Terveysturvallisuussuunnitelma ja tartuntatautien torjuntasuunnitelma Kooveen Tampere -suunnistuksessa lauantaina ja sunnuntaina 24.-25.7.2021

Koovee järjestää kaksipäiväiset suunnistuskilpailut Tampereella Teiskossa.

Kilpailuun osallistuu suunnistajia arviolta n. 500 henkilöä/pvä ja noin 40 toimitsijaa. Kilpailussa on erikseen kilpasarjat sekä kuntosarjat.

Tavoitteena kilpailupaikalla on välttää pidempiaikaista kokoontumista ja ihmisten välisiä kontakteja ja siksi kilpailukeskuksen toimintoja on karsittu.

Tapahtuma järjestetään ulkotiloissa.

Kilpailupaikalle ei tule saapua eikä kilpailuun osallistua jos tuntee itseään vähääkään sairaaksi (Hengitystieinfektion oireet).

Kasvomaskin käyttöä suositellaan tilanteissa, joissa riittävän turvavälin pitäminen toiseen ihmiseen ei ole mahdollista.

Kilpailussa on käytössä kaksi lähtöpaikkaa ja lähtöajat on porrastettu väljästi siten, että ruuhkia ei lähtöpaikoilla ja kilpailukeskuksessa synny.

Osa kuntosarjoista lähtee lauantaina yhteislähdöllä ja suunnistajia pyydetään siirtymään lähtöön vain vähän ennen lähtöaikaa. Sunnuntaina kuntosarjalaiset lähtevät myös yksilölähdöllä haluamallaan ajalla.

Lähtöpaikat on rakennettu riittävän väljiksi, jotta turvavälit lähtijöiden ja järjestäjienkin välillä saadaan riittäviksi.

Kilpailukeskuksessa ei ole tarkoitus viettää ylimääräistä aikaa. Pysäköinti on järjestetty pellolle, jonne saadaan pysäköityä väljästi. Kilpailukeskuksessa ei ole muksulaa, pesupaikkaa eikä tulostaulua. Kaikki tulokset näkyvät internetissä. Kilpailukeskuksessa ei myöskään ole yöpymismahdollisuutta. Kilpailukeskuksesta löytyy ”take away”- kavila, josta tuotteet voi korttimaksulla hakea mukaansa. WC- vaunua pyritään puhdistamaan päivän aikana usein.

WC- vaunulla, kahviossa sekä lähdössä ja maalissa on tarjolla käsidesiä.

Kilpailun toimitsijoilla on käytössä kasvomaskit.