Hämeen 1. Kompassi-viesti 30.6.2021 Kilpailukutsu

Kilpailukutsun päivitys 21.06.2021 klo 22:50 – Tarkennettu osallistumisoikeutta samaan aikaan järjestettävän Tampere Sprint Tour I -kilpailun suhteen.

Koovee järjestää Hämeen alueen lasten ja nuorten suunnistuksen 1. Kompassi-viestin Tampereen Linnainmaalla keskiviikkona 30.6.2021.

Tapahtuma toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n lähikilpailun sääntöjä sekä suunnistuksen lajisääntöjä soveltuvin osin sekä järjestäjän ohjeita.

Juoksujärjestys

  1. Osuus: Kultakompassi, H14
  2. Osuus: Hopeakompassi, D12 TR
  3. Osuus: Pronssikompassi, H10 RR
  4. Osuus: Pronssikompassi, D10 RR
  5. Osuus: Hopeakompassi, H12 TR
  6. Osuus: Kultakompassi, D14
  • RR= rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.
  • TR= tukireittirata: on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

Jotta mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsisi osallistumaan viestiin, sallitaan seuraavat poikkeukset:

  • Tytöt saavat osallistua H-sarjoihin, jos joukkue muuten jäisi vajaaksi (osuudet 1, 3 ja 5)
  • Seurat voivat muodostaa yhdistelmäjoukkueen, jos joukkue muuten jäisi vajaaksi.

Osuuksilla 1, 2, 5 ja 6 on hajonta.

Ilmoittautuminen

Kompassi-tapahtumaan osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on voimassa oleva kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan IRMA-palvelun kautta. Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään ke 23.6.2021 kello 24.00 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen 1,5 -kertaisin osanottomaksuin ma 28.6. klo 18 mennessä. Jos joukkueen ilmoittautuminen ei ole mahdollista IRMA:n kautta poikkeuksellisen kokoonpanon vuoksi, ilmoittautuminen sähköpostilla suunnistus@koovee.fi

Huom! Samaan aikaan järjestettävä Tampere Sprint Tour I -kilpailu pidetään samalla kilpailualueella ja lajisääntöjen mukaisesti urheilija voi osallistua näistä kahdesta tapahtumasta vain toiseen.

Juoksujärjestyksen ja Emit-kortin numeron ilmoittaminen

Kilpailijoiden juoksujärjestys ja Emit-korttien numerot on ilmoitettava IRMAan tai sähköpostitse osoitteeseen suunnistus@koovee.fi  28.6.2021 klo 18 mennessä. Kilpailupäivänä tehtävät juoksujärjestyksen tai Emit-kortin numeroiden muutokset ovat maksullisia (5 € / muutos).

Osanottomaksut

Kilpailun osanottomaksu on 60 € /joukkue. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä IRMA- palvelussa.

Leimaustapa

Käytössä on emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin hinta 5 € (maksu ja nouto infosta). Vuokrakortteja on kuitenkin vain rajallinen määrä. Kadonneesta vuokraemitistä peritään 50 €. Jokaisella osuudella on käytettävä eri Emit-korttia eikä samaa korttia saa käyttää kahdessa eri joukkueessa.

Lähtö

Kilpailun lähtö tapahtuu klo 18.00

Kilpailuohje

Lopullinen kilpailuohje julkaistaan kilpailun nettisivuilla.

Kartta

Sprinttikartta: 1:5000, tuloste, koko A4, kartta on muovisuojuksessa.

Opastus ja paikoitus

Opastus Sammon valtatien ja Linnainmaan puistokadun risteyksestä. Opastus on paikoillaan klo 15.30

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksena toimii Linnainmaan koulu. Etäisyys pysäköintialueelta kilpailukeskukseen on 50 m. Kilpailukeskuksessa on info.

Terveysturvallisuusohjeet

Kilpailussa noudatetaan Terveysturvallisuusohjeita, jotka tulevat kilpailusivuille. Seurataan voimassa olevia alueellisia ohjeistuksia ja päivitetään ohjeita lähempänä tapahtumaa. Kilpailijan tulee noudattaa järjestäjien ohjeistuksia.

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja: Jukka Alajoutsi

Ratamestaritiimi: Elo Saue, Jasper Alajoutsi

Valvoja: Mikko Eskola

Tiedottaja: Petri Viitanen, suunnistus@koovee.fi