Leimaus-leiri, 1. infokirje

Lasten ja nuorten valtakunnallinen suunnistusleiri Leimaus järjestetään tulevana vuonna  Kuopiossa 6.-9.6.2022. Leirikeskus toimii Kuopion Rauhalahdessa. Rauhalahden alueella on kylpylähotelli ja matkailukeskus. Yhteensä alueella on majoitusta yli 1500 osallistujalle. Myös ruokailut toteutetaan Rauhalahden kylpylähotellilla. Leirillä on eri teemoilla suunnistusharjoituksia ja jännittävä leiriviesti. Suurin osa harjoituksista on kävelymatkan päässä majoituksesta. Muutakin kivaa tekemistä on luvassa. 

Voit tutustua tarkemmin leiriohjelmaan Leimauksen omilla sivuilla www.leimausleiri.fi

Alle 10-vuotiailla osallistujilla tulee olla oma huoltaja mukana leirillä. Myös muilla suunnistuskouluikäisillä tulee olla nimetty huoltaja leirillä. Jos lapselle ei ole lähdössä omaa huoltajaa mukaan, niin ilmoitathan tästä Johannalle, niin tiedämme huomioida asian. Yhteystiedot löytyvät kirjeen lopusta. 

Ilmoittautuminen 

Leirille ilmoittautuminen on www.leimausleiri.fi sivulla auki 1.12.2021 –  3.4.2022, mutta ilmoittautuminen on suositeltavaa 31.12. mennessä (kts. kohta majoitus). Osallistujat ilmoittautuvat itse sivuilta löytyvällä lomakkeella. Sivuilta löytyy tietoa myös peruutusehdoista. Jos olet lähdössä ohjaajaksi leirille, saat ohjeet ilmoittautumiseen Johannalta. Joten ota yhteyttä ennen ilmoittautumista ja katso myös tästä kirjeestä kohta Maksut. 

Majoitus 

Leirillä majoittumiseen järjestäjä tarjoaa kolmea vaihtoehtoa. Kooveelle on päädytty hakemaan majoitusta ensisijaisesti asuntolatason majoituksesta. Mikäli tähän majoitustyyppiin on enemmän halukkaita kuin paikkoja on tarjolla, niin paikat tullaan arpomaan seurojen kesken 31.12.2021 jälkeen. Arvonnassa jokainen leirille ilmoittautunut on yksi arpalipuke arvonnassa. Joten mitä useampi seurasta ilmoittautuu leirille 31.12. mennessä, sitä useamman arpalipukkeen Koovee saa majoitusarvontaan. Mikäli asuntolamajoitukseen olisi enemmän halukkaita kuin paikkoja ja arvonnassa emme saisi ensisijaisia paikkoja, toissijaiseksi majoitusvaihtoehdoksi on päädytty valitsemaan hotellimajoitus. Majoitustyypin valinnassa on pyritty huomioimaan mm. mahdollisuus lepoon, sujuviin siirtymisiin, riittävään yksityisyyteen peseytyessä ja pukeutuessa, sekä mahdollisuus varusteiden kuivatukseen. Tulevan kesän koronatilannetta ei ole mahdollista ennustaa, mutta tätäkin näkökulmaa on valinnassa huomioitu.   

Maksut

Kappaleen lopussa olevasta taulukosta on nähtävillä leirimaksu ja majoituksen hinta ensi- ja toissijaisella majoitustyypillä. Tämän lisäksi maksettavaksi tulee yhteiskuljetukseen osallistuville bussimaksu ja mahdolliset ruokailut matkoilla. Tarkkaa hintaa kuljetukselle ja ruokailulle ei tässä vaiheessa ole, mutta edellisvuosien perusteella arvioituna kuljetus ja ruokailut olisivat yhteensä noin 60 euroa. Arviolta leiri+majoitus+kuljetus+ruuat matkalla maksaisivat yhteensä leiriläiseltä 305 tai 355€ ja ohjaajalta 280 tai 330€ majoitustyypistä riippuen. Koovee maksaa leirillä ohjaajina toimivien leiri-, majoitus- ja bussimatkasta 75%. 

Ilmoittautuminen 1.12.21-31.1.22

Leiriläinen ja huoltaja: maksat ilmoittautumisen yhteydessä leirimaksun 170€. Seuran majoitustason mukainen maksu tulee maksettavaksi 31.1.22 jälkeen. Bussi ja ruokailumaksut laskutetaan leirin jälkeen seuran toimesta. 

Ilmoittautuminen 31.1.-3.4.2022

Leiriläinen ja huoltaja: maksat ilmoittautumisen yhteydessä sekä leirimaksun että seuran majoitustason mukaisen majoitusmaksun. Bussi ja ruokailumaksu laskutetaan leirin jälkeen seuran toimesta. 

Leimaus 2022LeiriläinenSeuraohjaaja
Leirimaksu170 €145 €
Asuntolatason majoitus75 €75 €
Hotellitason majoitus125 €125 €

Leiristipendin hakeminen

Leiristipendiä voivat hakea lapsen vanhemmat tai suunnistusseuran yhteyshenkilö. Stipendi on tarkoitettu leirille osallistumisen mahdollistamiseen niille, joilla leiri jäisi muuten välistä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.

Stipendihakemuksen voi tehdä Leimaus-leirin sivuilla olevalla lomakkeella. Hope ry käsittelee hakemukset joulukuussa. Stipendipäätökset lähetetään niitä hakeneille 15.12.2021 mennessä. Stipendien hakuaika oli alun perin 30.11. asti, mutta sitä luvattiin pidentää.  Tietoa ei ole kuitenkaan muutettu leirin sivuille. 

Valmennus

Valmentajien mahdollisuutta osallistua leirille selvitetään parhaillaan.

Yhteystiedot 

Leiriin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Johannaan, johanna.varjola@gmail.com , 

040 72 70 790.

Leiriterveisin Marko, Johanna, Riina ja Suvi 

You may also like...