Seuraava Score-O Tesoman jäähallilta maanantaina 22.11.

Ennakkoon ilmoittautuminen karttamaksun yhteydessä (aikuiset 10 eur, alle 18v 5 eur) viimeistään tapahtumapäivää edeltävänä sunnuntai-iltana kello 22:00. 

Tapahtumapaikalla karttamaksu aikuisille 14 eur/kpl, alle 18-vuotiaille 5 eur/kpl.

Maksuvälineinä tapahtumapaikalla toimivat käteinen, Smartum liikuntasetelit ja Tyky kuntosetelit, sähköisistä virike-eduista: e-Passi, Smartum, Edenred, Eazybreak sekä MobilePay.

Ratamestari on pyrkinyt mahdollistamaan erilaisia lähtösuuntia, jotta jokainen voisi suunnitella reittinsä itselleen sopivaksi. Rasteja on laitettu vaihteleviin maaston kohtiin, joten sekä korttelista että metsän puolelta voi käydä etsimässä rasteja. Rastit sijaitsevat polkujen ja teiden varrella tai heti niiden välittömässä läheisyydessä. Karttaan on merkitty suurempien autoteiden ylityspaikat, mutta muistakaa silti olla niissäkin varovaisia. Score-O:n rasteilla ei ole heijastimia, lukuunottamatta niitä rasteja, jotka ovat yhteisiä perhesuunnistuksen kanssa.

Perhesuunnistuksen rata on helppo noin kahden kilometrin mittainen rata. Perhesuunnistuksen rasteilla on heijastimet helpottamassa niiden löytämistä. Radalla ei ole autoteiden ylityksiä.

You may also like...