Nuorisoviesti 2.10.2021 Naantalin Kuparivuoressa

Viestikisaan osallistuttiin tänä vuonna 5 joukkueen voimin.

A-sarjassa vanhemmat nuoret kirittivät joukkueen 4.sijalle. Poikavoittoisella aloitusosuudella Annika taisteli hienosti, tuoden kartan Ilonalle, joka pinkoi väliaikapimennossa osuutensa nopeimmin. Akseli pääsi 3 osuudelle sijalla 18 ja hienolla juoksulla sai nostettua sijoitusta niin että Leevi lähti 4. osuudelle sijalta 13. Leevin gps-pallukka pysyyi koko osuuden ajan gps-teltassa, mutta onneksi viestin viejä oli kuitenkin radalla ja maalileimauksen jälkeen kartan sai Vilho. Vilho teki kuten edellisetkin osuudet ja nosti joukkueen sijoitusta. Kaksi viimeistä osuutta eivät tehneet poikkeusta, niin Heidi 6. osuudella kuin ankkuri Miki jatkoivat kovatahtista sprintinomaista suunnistusta ja näin joukkueelle hienosti 4.sija!

A-sarjan joukkue, 4. sija

B-sarjassa juoksi kaksi joukkuetta. Eero toi aloitusosuudelta viestin toisena Ainolle, joka ei isompiensa joukossa säikähtänyt vaan toi viestin omalta osuudeltaan ensimmäisenä Valtterille. Valtteri teki varmaa työtä ja vaihtoon tultiin toisena. Sittemmin selvisi että 3. osuuden kärjeltä puuttui leimoja ja heille tuli aikasakkoa ja näin Kooveen joukkueen ankkuri Joona sai tehdä oman suorituksen turvallisessa johtoasemassa. Joona ei kuitenkaan pelannut varman päälle vaan suunnisti hyvällä vauhdilla oman osuutensa. Näillä suorituksilla joukkueelle Nuorisoviestin B-sarjan kultaa! Hienoa!!

Kuten joukkue haastattelussa sanoi, kivaa oli eikä radalla tai maastossa ollut yllätyksiä.

B-sarjan kultajoukkue Eero, Valtteri, Aino ja Joona

Toisessa B-sarjan joukkueessa juoksivat Aarre Okkonen, Saana Vuorenmaa, Anni Siivonen sekä Veeti Varjola. Tämäkin joukkue sijoittui hienosti sijalle 26. Tämän joukkeen juoksijoilla on vielä monta Nuorisoviestiä edessä!

B-sarjan toinen joukkue: Veeti, Anni, Saana ja Aarre.

C-sarjaan osallistui niin ikään kaksi joukkuetta.

You may also like...