Särkänniemi suunnistuksen lähtölistat

Lähtölistat on julkaistu. Tarkista listasta oma emitnumerosi. Lainaemitit (515-alkuinen numerosarja) noudetaan infosta ja siellä käsitellään myös kaikki muut emitnumeroihin liittyvät asiat.

Tampereella on jälleen tietöitä rantatunnelin ja Särkänniemen läheisyydessä. Varaa matkaan aikaa.

Kilpailuohjeesta löydät sarjoittaiset lähtöpaikat ja tänään julkaistaan myös kartta josta voi katsoa reitin omalle lähtöpaikalle. Lähtöviitoitusten värit löytyvät opaspaalulta infon läheisyydessä ja ne ovat L1=sininen, L3=keltainen. L2 sijaitsee kilpailukeskuksessa.

Mainitaan vielä että sprinttisuunnistuksessa kilpailumaastoa ei ole eristetty muilta kulkijoilta. Reilun pelin henkeen kuuluu että kilpailija ei oleskele kilpailumaastossa ennen omaa suoritustaan. Poikkeuksena on esiintymislavan tuntumassa oleva Särkänniemen ravintola Riemu, joka sijaitsee kilpailualueella. Jos et ole vielä käynyt juoksemassa, kuljethan sinne ja takaisin suorinta reittiä.

Särkänniemen paikoitusalueet ovat maksullisia ja tarvitset parkkilipun jos pysäköit siellä. Parkkilipun saa verkkokaupastamme pe 17.9. klo 18 asti ja lauantaina infosta. Pysäköinnin valvonnasta vastaa Särkänniemen henkilökunta.

Tervetuloa Särkänniemeen!

You may also like...