Kooveen hyväntekeväisyystyö jatkuu

Vuonna 2019 Koovee oli mukana hyväntekeväisyysprojektissa, jossa valmennettiin Aamulehden julkkis- ja harrastajajoukkueita Kangasalan Jukolaan. Tuo projektihan oli todella menestyksekäs. Paitsi, että kaikki kolme joukkuetta selvittivät vaativan Jukolan viestin loistavasti, kerättiin samalla peräti 62 000 euroa Taysin Lasten ja nuorten sairaalalle.

Hyväntekeväisyysyhteistyö Kooveen ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kanssa on jatkunut tuon Jukola-projektin jälkeenkin. Jo kahtena kesänä perättäin olemme olleet mukana Lastensairaalan tuki ry:n projektissa ”Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi”, missä lapsiperheille, jotka ovat hoitosuhteessa Taysiin, on tarjottu mahdollisuus tutustua suunnistuksen alkeisiin ja samalla viettää yhteistä aikaa luonnon keskellä.

Tampereen Iltarastit on tarjonnut kartat ja Kooveelta on tullut opastaja perheen mukaan. Metsäretki on toteutettu turvallisesti vain oman perheen ja ohjaajan kesken yhdessä sovittuna ajankohtana. Ohjaajina on toiminut sekä Kooveen suunnistajia että Aamulehden joukkueissa Jukolassa suunnistaneita harrastajia. Eli hyvällä on ollut tässäkin tapauksessa pitkät jäljet.

Projektin vetäjä Sanna Maja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:stä kertoo, että perheiltä saatiin erittäin positiivista palautetta. Sen mukaan metsäretki antoi suunnistusvinkkien lisäksi mahdollisuuden irtiottoon arjesta ja aikaa koko perheen yhdessäoloon. Oli myös ilo huomata, että jotkut viime kesänä opastusta saaneet perheet ovat tänä kesänä käyneet suunnistamassa omatoimisesti.

Suuret kiitokset kaikille projektin mahdollistaneille henkilöille sekä itse perheille, jotka antoivat hyvää mieltä myös meille ohjaajille! Jatketaan tästä ja kehitetään tätä vielä eteenpäin.

Projektin Facebook sivu: https://www.facebook.com/kivaatekemistasairaalaarjenvastapainoksi/

Lahjoita lapsille: https://lahjoitalapsille.fi/ Tätä kautta voit helposti tehdä myös oman lahjoituksen.

You may also like...