Sprint Tour jatkuu Vuoreksessa

Tampere Sprint Tour jatkuu 7.7.2021 Vuoreksessa täysin uudella sprinttikartalla, jota ei ole käytetty aiemmin – nyt on tarjolla täysin suunnistamatonta karttaa! Reitinvalintatehtävistä vastaa ratamestarina arvokisakonkari Petri Annila, jonka käsialaa olivat mm. 2017 nuorten MM-kisojen radat.

Metsäsprintin jälkeen on siis luvassa perinteistä urbaania sprinttiä kaupunginosassa, jossa pidettiin vuoden 2012 asuntomessut. Sprint Tourin päätös tullaan kilpailemaan Kaukajärven kaupunginosassa 14.7.2021 ja siellä radat on suunnitellut maailman cup -konkari Joni Hirvikallio.

Sarjakilpailun kokonaistilanne selviää O-Skills -palvelusta – kokonaistuloshan muodostuu kahden parhaan pistemäärän summasta joten nyt kannattaa ilmoittautua ja tulla paaluttamaan oma johtoasema – tai tulla hakemaan nousua pistetaulukossa!

Vuoreksen kisan ilmot 5.7.2021 klo 23:59 mennessä!

You may also like...