SM-Keskimatka 2021

Vuoden 2021 SM-Keskimatka palasi tuttuun kahden startin päivään. Viime vuonna karsinta oli lauantaina ja finaalit sunnuntaina Koronarajoitusten vuoksi. Myös tänä vuonna rajoitukset vaikuttivat mm. yleisörajoitukseen sekä maskien käyttöön. Turun suunnistajat järjesti upeat kisat ja Naantalin kuuluisa aurinko paistoi koko päivän tehden päivästä tiukan koitoksen. Jos kuumotti aurinko niin myös maasto ja radat tuotti kuumuutta sekä fyysisesti että mentaalisesti.

Nuorista plaketeille hienoilla suorituksilla juoksivat Jasper Alajoutsi H18 7. ja Eevert Kenttämies H16 8.

Pääsarjassa SM-kisan ulkopuolella Olexander Kratov sijoittui sijalle 7.Ensikertalaisia Kooveesta oli mukana neljä, kisaennakosta oli jäänyt alunperin mainitsematta Sandra Mariani. Kisaennakkona saimme 14-vuotiaiden ensikertalaisten, Hannin ja Ilonan ajatuksia. Tässä heidän mietteitään kisapäivän jälkeen:

Hanni:
Karsinta meni hyvin ja tulin toiseksi omassa karsinnassani. Rata ei ollut kovin vaikea.

Finaali jännitti paljon ja pari isompaa pummia mahtui matkaan. Maasto oli huomattavasti vaikeampi kuin karsinnassa. Keli teki kisoista vielä raskaamman kun asteita oli reilusti yli 20. Lopullinen sijoitus oli 22. ja se harmittaa koska tiedän että olisin parempaankin pystynyt mutta olipa ainakin hyvä harjoitus tulevia kisoja varten!Ilona:
Karsinta meni huonosti, 2 rastilla iso pummi ja myös 1 ja 3 ta pummasin vähän. Loppu meni onneksi paremmin ja pääsin juuri ja juuri a-finaaliin sijalla 22 omassa karsinnassani.

Finaaliin lähdin rennoin mielin ja se meni selvästi paremmin toki rata oli tosi vaikea joten monella rastilla tuli pientä pummia sijoitus 13.

Kuvien lisäksi muutama lyhyt video galleriassa

You may also like...