Leimaus 2021 – ilmoittautuminen auki

Lasten ja nuorten valtakunnallinen Leimaus-leiri järjestetään Sotkamossa, Vuokatin urheiluopistolla 2.-5.8.2021!

Leimaus 2019, Imatra

Viime vuoden leiri peruttiin ja tänä vuonna leiri on siirretty perinteiseltä paikaltaan elokuun alkuun, jolloin kaikki toivomme koronatilanteen mahdollistavan leirin järjestämisen.

Leirille ilmoittautuminen on avattu Jurmoon: https://koovee-suunnistus.fi/jurmo/index.php/tapahtumat/tapahtuma/3193

Tämänhetkiset tiedot ovat vielä alustavia seuraavasti:

  • Leiriläisen maksu 330 eur (täysihoitomajoitus & leiriohjelma 270 eur + arvio bussikuljetuksen hinnasta)
  • Mukaan tulevan huoltajan maksu 330 eur 
  • Ohjaajaksi sitoutuva 150 eur (tämä on erittäin alustava ja riippuu siitä, kuinka paljon seuralla on mahdollisuus tukea ohjaajaksi lähteviä)
  • Tässä vaiheessa ilmoittautuminen ei ole sitova; ilmoitan kun tiedän ilmoittautumisen sitovuuden ajankohdan. 
  • Ilmoittautuminen: meidän seuran paikkamäärä ei ole vielä tiedossa, joten jos lähtijöiden määrää joudutaan rajoittamaan, tehdään se ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. Ilmoittautumisen deadline ei myöskään ole tiedossa joten kannattaa toimia ripeästi.
Leimaus 2019, Imatra

Mikä Leimaus on?

Leimaus on 8-18-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettu suunnistusleiri. Leirillä on kaksi-kolme harjoitusta joka päivä sekä liikunnallista vapaa-ajan ohjelmaa. Harjoituksissa on eri tasoryhmiä, joista jokaiselle löytyy sopiva. Alin taso on rastireittiläiset. Normaalisti liikkuva lapsi jaksaa leirin hyvin, aikuisilla tekee joskus tiukkaa 🙂

Kenelle?

Lapsille, jotka pystyvät suunnistamaan itsenäisesti. 8-18-vuotiaille siis. Lisäksi aikuisia tarvitaan ohjaajiksi.

Lapsi voi lähteä yksin tai aikuisen kanssa. Aikuinen voi tulla ohjaajaksi (halvempi hinta) tai vain mukaan (täysi hinta). Leirille tarvitaan ohjaajia vähintään yksi kuhunkin tasoryhmään. Aikuisten tehtävänä on pitää huolta, että ryhmä on oikeassa harjoituspaikassa oikeaan aikaan ja muutenkin pitää huolta ryhmän lapsista, ettei kukaan jää yksin, varusteet ovat kunnossa, ruokaillaan ajallaan ja hyvin, toiminta on turvallista ja kivaa, ollaan ajoissa nukkumassa jne. Myös suunnistusohjaus olisi hyvä, mutta ohjaajaksi voi lähteä, vaikkei pystyisi opettamaan suunnistusta. 

Ohjaaja ei ehdi pakkaamaan ja pukemaan ja olemaan koko ajan tukena, joten pienimpien kanssa kannattaa miettiä, lähtisikö oma vanhempi mukaan. Ohjaaja ei myöskään ehdi lapsen mukana metsään joka kerta, joten rata pitää pystyä suorittamaan yksin (tai oma aikuinen mukaan, mutta jos oma aikuinen on myös ohjaaja, on huomioitava, että ohjaajalla on useampi lapsi huollettavana).

Majoitus ja hinta?

Leiriorganisaation ilmoittama hinta on 270-280 eur / leiriläinen; hinta riippuu majoitustasosta (huoneisto tai hotelli). Lisäksi edestakainen bussikuljetus, jonka hinta ei ole vielä tiedossa (arvio: 40-50 eur).

Leirillä on täysihoito, joten siellä rahaa ei välttämättä tarvita.

Leimaus 2018, Lohja

Miksi lähtisin?

Koska siellä on tosi kivaa. Myös aikuisilla. Valtavasti ulkona oioa ja liikuntaa. Tutustuu seurakavereihin. Tutustuu muiden seurojen kavereihin. Oppii valtavasti lisää. Mielekkäät ja laadukaat harjoitukset.

Leimaus 2017, Kuortane

Leiriorganisaation sivut: https://vuokattisport.fi/leimaus2021/

You may also like...