Vanhat webbisivut

Vanhoja webbisivuja ei vielä ole täysin kuopattu. Kaivamme sieltä edelleen dataa siirrettäväksi uusille sivuille, mutta kustannussyistä palvelinta pidetään käynnissä vain silloin kun sitä tarvitaan johonkin.

Jos sinun täytyy hakea vanhoilta webbisivuilta jotain, ota yhteyttä tuki.koovee@gmail.com tai soita Syrjäsen Jukalle suoraan niin startataan vanha palvelin. Palvelin löytyy nimellä ec2-18-193-210-254.eu-central-1.compute.amazonaws.com. Eli korvaa URLista ”koovee-suunnistus.fi” tuolla pitkällä rimpsulla niin sivut löytyvät ( https://ec2-18-193-210-254.eu-central-1.compute.amazonaws.com/sivut/ )

Vanhoilla sivuilla usea linkki tuonee virheen ”Not found”. Tästä pääset eteenpäin samalla vinkillä: korvaa URLin ”koovee-suunnistus.fi” palvelimen nykyisellä nimellä, siis em. pitkällä rimpsulla.

You may also like...