Pirkkalassa suunnistus-iltapäiväkerho
in Suunnistuskoulu tiedottaa

2.-5.-luokkalaisten kerho keskiviikko-iltapäivisin Pirkkalassa.

Kerhon toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun keskiviikkoisin klo 15:00-16:15. Kerhossa opitaan suunnistuksen alkeita ja liikutaan maastossa monipuolisesti. Pääsääntösesti toiminta on ulkona. Kävelemme ja juoksemme kartan kanssa ja ilman, pelaamme palloa, kiipeilemme ja hypimme yms. Käytämme hyväksemme liikuntatalon ja Naistenmatkan koulun ympärillä olevia mahdollisuuksia.

Olympiakomitean Lasten Liike tukee kerhoa, sen avulla on kerho ilmainen kaikille. Osallistuakseen ei tarvi olla Kooveen jäsen :-)

Klikkaa tästä ilmoittautumaan!

Tervetuloa!

KLL suunnistusmestaruuskisat 2018
in Suunnistuskoulu tiedottaa

31.8. -1.9. On Koululaisliikuntaliiton (KLL) suunnistusmestaruuskisat Sipoossa. KLL suunnistusmestaruuskisoissa kukin edustaa sitä kuntaa/kaupunkia, jossa on koulussa. Lapselle on anottava koulusta vapautusta kisapäivälle. 

Lähikuntien yhteyshenkilöitä:

Kangasala - Ilmoittautumiset lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxtXTkhl686mBD07iDuh07sdWdOVoNR1ztnp55kZyL_xOwLA/viewform Mahdolliset tiedustelut Jarkko Liuha, jarkko.liuha(at)kangasala.fi, 0401336747

Lempäälä - Lempäälässä koulua käyvien ilmoittautuminen tulee tehdä lomakkeella: https://goo.gl/forms/RzcXxrJCVdl3pQUI2 viimeistään sunnuntaina 19.8. Lempäälän kunta maksaa kilpailumaksut ja koululaisten lounaat (pe & la), muut kustannukset tulevat huoltajien maksettavaksi myöhemmin annettavien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja saa Teijalta (p. 0407647683 / tliponkoski(at)gmail.com)

Pirkkala - Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Hanna-Mari Siivonen hanna-mari.siivonen (at) fimnet.fi

Tampere - Ilmoittautuminen tapahtuu webbi"kaupassa", josta maksu suoraan verkkopankkiin. Linkki lomakkeeseen :http://koovee-suunnistus.fi/tray/ 
Huomaa, että bussi+ruoat+majoitus maksetaan erikseen ja kisailmoittautumiset tehdään erikseen. Eli valitse riittävästi "tuotteita". Ilmoittautuminen on sitova ja jos sitä ei makseta, se raukeaa. Ilmoittautuminen on auki maanantai 20.8. klo 23.59 asti. Matkanjohtajana toimii Markus Laine p. 044 5036056.

Ylöjärvi - Ylöjärvellä koulua käyvät ilmoittautuvat Maaret Kastellille (p. 040 590 6869, maaret.kastelli(at)gmail.com) sähköpostilla viimeistään sunnuntaina 19.8. Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot: oppilaan nimi, syntymäaika, koulu, emit-kortin numero, sarja, sekä puhelinnumero. Lisäksi ilmoittakaa, onko oppilas kiinnostunut lauantain viestistä. Katsotaan saadaanko joukkue/joukkueita kasaan lauantaille. Oppilaan tietojen lisäksi tarvitaan huoltajan yhteytiedot. Ylöjärven kaupunki maksaa osallistumismaksut ja ruokailut.


Kisasivut: http://www.kll.fi/koululaiset/yksilokilpailut/suunnistus
Ilmoittaudu 23.8.2018 mennessä
KLL:n suunnistusmestaruuskisat eivät kuulu varsinaisesti suunnistuskouun ohjelmaan, eli ohjaajat ja huoltajat reissussa eivät ole välttämättä omasta suunnistuskoulusta tuttuja ohjaajia. Näissä kisoissa kukin edustaa sitä kuntaa tai kaupunkia, jossa on koulussa. Ilmoittautumiset kerätään kunnittain ja koulusta pitää itse anoa vapaata perjantaiksi. Koulujen opettajilla ei aina ole tietoa näistä kisoista, jolloin voi vaikka näyttää y.o. webbisivulta lisätietoja.

Joissain kunnissa on järjestetty yhteiskuljetus, joissain voi olla omat kyydit. Jotkut kunnat maksavat osallistumismaksut, jotkut eivät, ja maksukäytäntö saattaa kunnan sisällä olla erilainen eri kouluasteille. Lisäämme tänne tietoa kuntien yhteyshenkilöistä sitä mukaa kun ne selviävät. He osaavat kertoa myös miten toimitaan.

Perjantaina on henkilökohtainen kisa, lauantaina viesti. Näissä kisoissa on todella laaja osanotto, joten lapsi pääsee kisaamaan koko ikäluokan kanssa. Samalla tutustuu naapuriseurojen ikätovereihin. Kannattaa siis lähteä mukaan!

Aikuisia tarvitaan mukaan huoltamaan joukkueita! 

Suunnistuskoulun syyskausi 2018
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Suunnistuskoulun syyskausi alkaa 2.8. tuttuun tapaan torstaisin klo 18. Harjoituksia on joka viikko syyskuun loppuun saakka. http://koovee-suunnistus.fi/sivut/index.php/suunnistuskoulu/kalenteri

Lähetämme sähköpostilla syksyn ohjelman kaikille suunnistuskoululaisille huoltajan/yhteyshenkilön sähköpostiin 25.8. mennessä. Samaan sähköpostiin lähetämme joka viikko tiedotteen suunnistuskoulun ajankohtaisista asioista. Mikäli et saa näitä sähköposteja, tarkista JuRmosta, että lapsen ilmoittautuminen suunnistuskouluun on ok. Lapsen toimintatasona pitäisi näkyä "Suunnistuskoulu" tai "Suunnistuskoulun Junnuryhmä".  Tarkista myös, että yhteyshenkilöiden sähköpostiosoite on oikein. Postit tulevat siis yhteyshenkilön s-postiosoitteeseen, eivät lapsen s-postiosoitteeseen.

Sitä ennen on vielä Tampere-suunnistus 27.-29.7., joka on Kooveen järjestämä kisa. Perjantaina sprintti Hervannassa ja la-su kilpailupäivät Viitapohjassa (Tampereella). Kaikki mukaan! Myös talkoolaiseksi pääsee vielä :-)

Suunnistuskoulun oma leiri pidetään viikonloppuna 4.-5.8. Sinne voi ilmoittautua nyt JuRmossa! Ilmoittautuminen päättyy 27.7. Lisätietoja keskustelupalstalla: http://koovee-suunnistus.fi/sivut/index.php/forum/nuoriso/4167-tervetuloa-suunnistuskoulun-leirille-4-5-8

Munkkirastit 2018
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Munkkirastit 2018 pidetään 23.8. Lukonmäessä.

Pysäköinti on laskettelukeskuksen parkkipaikalla.

Lisää kalenteriisi jo nyt! Päivitämme tähän lisätietoja lähempänä tapahtumaa.

TERVETULOA!