Laurille EM-hopeaa viestissä

by Migrator
Jaoston tiedotteet

Venlojen juostessa viestiä Paimiossa pyöräsuunnistajat kamppailivat EM-viesteissä Portugalissa pyörien rikkoutuessa, protestien sinkoillessa ja lopullisten tulosten viipyillessä. Kooveen kannalta tulokset paranivat: alle 17-vuotiaiden poikien viestissä Suomi ja Lauri Ketola nousivat EM-hopealle. Marika ja Henna jäivät mitaleitta hyvistä suorituksista huolimatta.

Pe 12.6.2015. Mitaliton päivä.  Perjantaina oli pyöräsuunnistuksen EM-kisoissa vuorossa pitkän matkan kilpailu. Marika Hara oli seitsemäs ja Henna Saarinen neljästoista. Emily Benham voitti, joten hän näyttää  maailmancupissa karkaavan Marikalta. Mutta onneksi vain näyttää... Lauri Ketola oli tänään sijalla 29. EM-kisat päättyvät lauantaina viesteihin.

Ke 10.6.2015. Marikalle jo kolmas EM-pronssi! Marika Hara otti jo kolmannen pronssimitalin EM-kisojen kolmantena päivänä keskiviikkona. Keskimatkan voitti Ranskan Gaelle Barlet seitsemän sekunnin erolla Ruotsin Cecilia Thomassoniin. Marikan pronssi muiden mitalistien vaihtuessa osoittaa suurta varmuutta, mutta se kovin onnistuminen vielä puuttuu. Henna Saarinen oli sijalla 28. Lauri Ketola oli nyt alle 17-vuotiaissa pojissa sijalla 15. Torstaina on välipäivä.

Ti 9.6.2015. Marikalle toinen EM-pronssi, Henna viidestoista. Lauri kymmenes.  Marika Hara puolusti tiistaina Portugalissa edellisten kisojen EM-sprintin kultaansa kahden vuoden takaa. Nyt tuli pronssia, kun tsekki Martina Tichovska sai kultaa ja britti Emily Benham hopeaa. Nuorten maailmanmestari Henna Saarinen oli nyt aikuisten naisten joukossa viidestoista. Myös miesten puolella menestyimme: Lauri Ketola oli alle 17-vuotiaissa kymmenes. Keskiviikkona on keskimatka.

Ma 8.6.2015. Marikalle ja Jussille EM-pronssi.  Pyöräsuunnistuksen EM-kisat alkoivat tänään sprintin sekaviestillä Portugalin Idanha-a-Novassa. Suomen Marika Hara ja Jussi Laurila puolustivat edellisten kisojen mestaruutta kahden vuoden takaa. Nyt he jäivät pronssille, kun Ranska sai kultaa ja Tsekki hopeaa. Kisat jatkuvat tiistaina EM-sprintillä.

8.-14.6. | EM-pyöräsuunnistus Idanha-a-Nova, Portugali