Kooveen mitalijuhlaa AM-viesteissä

by Migrator
Jaoston tiedotteet

Aurinkoinen sunnuntai Nokialla toi kultaa ja kimallusta Kooveelle. Yhteensä 8 mitalia, 3 nelossijaa ja monia hienoja suorituksia. Monessa sarjassa tilanteet vaihtelivat suurestikin muistuttaen että viesti on ohi vasta kun jokainen on suorituksensa tehnyt.

Kuvagalleria >>


Tosin joissakin sarjoissa tilanne ratkesi aloitusosuudella joka siivitti joukkueen selkeään voittoon. Yksi tällainen pilkahdus oli pienimpien poikien H10RR ”pöljä päivä” jossa ykkösjoukkue oli jokaisella osuudella oman osuutensa nopein ja voitto heltisi yli 10minuutin erolla seuraavaan. Sarjassa kaksi joukkuetta sai aikarangaistuksia rastien puuttuessa niin Koovee2 nousi hienosti pronssille ja palkintokorokkeella nähtiin kaksi Koovee joukkuetta !

Myös H12TR sarjassa tehtiin upeaa työtä kahden joukkueen voimin. Kakkosjoukkue oli toisen osuuden jälkeen kärjessä Iiro Pitkäsen kovan juoksun jälkeen ja ykkösjoukkue oli kolmantena. Ykkösjoukkue nousi kultaan tiukan taiston jälkeen kakkosjoukkueenkin yltäessä kuudenteen sijaan.

Pieniä epäonnistumisia seurasi monessa sarjassa hienot nousut. Sykähdyttävimpiä hetkiä olivat mm. Idaliina Kuusiston huikea suoritus toisella osuudella jolla Koovee nousi kamppailemaan voitosta mutta tällä kertaa jäätiin niukasti hopealle.

Koovee oli D12TR sarjassa toisen vaihdon jälkeen sijoilla 2. ja 3. mutta aivan mitaleille ei ylletty. Samoin nuorimpien tyttöjen osalta mitalitaistelussa oltiin mukana mutta ne jäivät odottamaan seuraavia viestejä.

Kultaa

H10RR                Jere Simola, Aleksi Ojala, Milo Konttila

H12TR                Tuukka Kupiainen, Oliver Schüle, Oliver Alajoutsi

D35                     Katri Niittymäki, Minna Konttila, Heli Ketola

Hopeaa

D21                     Elo Saue, Natalia Kanko, Hanna-Mari Siivonen

H14                     Akseli Konttila, Joel Schüle, Vertti Laitinen

D14                     Hilla Niemelä, Idaliina Kuusisto, Rosa Simola

D16-18               Susanna Suojanen, Ella Skog, Iiris Taubert

Pronssia

H10RR                Kalle Ojala, Johannes Taubert, Elias Schüle

4. sija

D10RR                Oona Kaikkonen, Hanni Koski, Heidi Salonen

D12TR                Rita Simola, Hetta Niemelä, Pihla Häkkinen

H16-18               Antti Lammi, Akseli Ketola, Severi Valkamo