Infoa ja uusi johtokunta

by Migrator
Jaoston tiedotteet

 

Kooveen suunnistusjaosto piti sääntömääräisen vuosikokouksen Hervannassa. Väkeä oli tuvan täydeltä, onneksi kaikki mahtuivat istumaan, kun käytävältä kannettiin lisää tuoleja sisään. Varsinaisen kokouksen jälkeen seuran jäsenet kuulivat menneestä ja tulevasta.

Jo vuosia jatkunut vakaa, nousujohteinen toiminta kiinnosti seuran väkeä.

Suunnistusjaoston johtokunta on vappuna alkavalla toimintavuonna seuraava:
Jukka Westerlund jatkaa puheenjohtajana. Johtokunnan vanhoina jäseninä jatkavat Pekka Ala-Mäyry, Raimo Arvola, Maiju Huttunen, Hannu-Matti Järvinen, Kari Satri, Markku Valkamo ja Juha Villikka. Vanhoista jäsenistä Petri Annila jäi pois johtokunnasta. Hänen työpanoksensa JWOC-projektissa ja Suunnistusliiton luottamustehtävissä vaatii niin paljon aikaa, että hän katsoi paremmaksi jättäytyä tästä luottamustoimesta.

Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin nuorten toiminnassa voimakkaasti mukana oleva Taina Korpiharju ja miesten eturivin suunnistaja Jouni Heinonen. Johtokunnan sihteerinä jatkaa Mikko Laurikkala.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio esiteltiin rivi riviltä. Ne oli valmisteltu huolella ja niiden mukaisesti toimintaa on hyvä jatkaa.

Kokouksen jälkeen esiteltiin Kooveen suunnistajien toimintaa tarkemmin.
Raimo Arvola kertoi, kuinka valmennusryhmien toiminta on järjestetty ja nivottu toisiinsa. Samalla kuultiin myös sekä miten toiminta suunnistuskoulusta alkaen tähtää aktiiviseen harrastamiseen kaiken ikää. Tilaisuudessa kuultiin myös kaikkien ryhmien kuulumiset alkavan kilpailukauden kynnyksellä. Kuultiinpa myös tulevien vuosien kisaprojekteista ja erityisesti JWOC/Fin5 järjestelyiden kuulumiset.

Suunnistusjaoston lajeina ovat suunnistus, hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus ja tarkkuussuunnistus. Koovee on niitä harvoja seuroja, jonka jäsenet ovat voittaneet näissä jokaisessa lajissa maailmanmestaruuden. Koovee lienee ainoita seuroja, jonka jäsenet ovat voittaneet kansainvälisiä arvokisamitaleja joka vuosi vuosituhannen alusta lähtien.

anja valmennus
Tilaisuudessa juhlittiin samalla Anja Wilenin merkkipäivää. Seuratoiminnan esityksessä kuultiin mm. kuinka Kooveen suunnistajan polku suunnistuskoulusta aina huipulle tai harrastesuunnistuksen pariin toimii sekä kuinka valmennusryhmien toiminta nivoutuu muuhun toimintaan ilman raja-aitoja.