Kourallinen sarjavoittoja kevätkisoista

by Migrator
Jaoston tiedotteet

Viikonloppuna järjestettiin Varsinais-Suomessa kisaviikonloppu, jossa lauantaina oli vuorossa Ankkuri-rastit Salossa ja sunnuntaina Silja-Rastit Paimiossa.  Kooveelaisten menestys oli mainio, sillä kisoista tuli sarjavoittoja junnuissa, molemmissa pääsarjoissa kuin myös ikäsarjoissa. Viikonlopun menestyjät olivat molempina päivinä sarjavoiton napanneet Timo Sild ja Miia Niittynen.

miia ankkuriwebAngelnimen Ankkurit järjesti tulevan kesän Jukolan lähimaastoissa Ankkuri-rastit. Kooveelaiset napsivat kolme sarjavoittoa. Sekä miesten että naisten kahteen lohkoon jaetussa pääsarjassa Kooveelaiset voittivat omat sarjansa. Miia Niittynen voitti naisten A2-sarjan ja Timo Sild miesten A-sarjan. Lisäksi Severi Valkamo nappasi voiton H18-sarjasta.

Sunnuntaina Silja-Rasteilla yllettiin neljään sarjavoittoon, kun Timo ja Miia toistivat sarjavoittonsa ja sen lisäksi Kari Kallio (H40) ja Milo Konttila (H10) voittivat omat sarjansa.

Lauantaina miesten vauhdikkaammassa A1-lohkossa Timo voitti toiseksi sijoittunutta Vaajakosken ja Tsekin Pavel Kubatia yli minuutilla. Nouskin Dimitri Tsvetkov  sijoittui kolmanneksi ja Kooveen Jani Myllärinen viidenneksi. Myös sunnuntaina Timo piti parasta vauhtia muihin lohkoihin verrattuna.

Miia Niittynen pystyi voittamaan molempina päivinä naisten sarjat. Myös naiset oli jaettu suuren osallistujamäärän vuoksi kahteen lohkoon ja Timon tapaan myös Miia piti molempina päivänä parasta vauhtia.

Lauantaina H18-sarjassa Severi Valkamo pystyi sarjavoittoon ja samaan ylsivät sunnuntaina Milo Konttila H10 –sarjassa ja Kari Kallio H40-sarjassa.

Myös monet muut tekivät hyviä suorituksia viikonloppuna! Timon ja Myllyn lisäksi 10 parhaan joukkoon sijoittui Joni Hirvikallio ja sunnuntaina Michal Hubacek. Lauantaina merkillepantavaa oli, että 20 parhaan joukossa oli kahdeksan Kooveen miestä, joista yksi oli pääsarjassa juossut juniori Justus Laitinen. 19-vuotias Justus sijoittui hienosti 16. sijalle tiukassa 73 miehen joukossa.

Silja-rasteilla kymppikärkeen suunnistivat D21A-sarjassa Miian sisko Marjo Niittynen (5.), H12-sarjassa Akseli Konttila (6.) sekä H18-sarjassa Vojtech Sykora (8.).

Viikonloppuna juostiin myös kovatasoinen Riga-cup, jonka kokonaiskisan vei Lauri Sild nimiinsä.

Silja-rastien tulokset >>

Ankkuri-rastit>>

Riga-cup>>