Kooveessa on imua

by Migrator
Jaoston tiedotteet

Loppuvuodesta uutisoitiin Kooveen huippusuunnistuksen vahvistumisesta, kun Jani Lakanen, Timo ja Lauri Sild sekä Svetlana Mironova liittyivät seuraamme.

Kooveessa on ollut talven aikana ja kevään aikana myös muuten imua, sillä nuorisopuolelle on liittynyt useampi perhe ammattivalmentaja Elo Sauen vetämään nuorisosuunnistukseen. Valmennustoiminta kiinnostaa, mutta myös suunnistuksen aktiiviharrastajapuolella on ollut positiivista virtaa seuraan.

Suunnistuksen suosio on kasvussa niin Pirkanmaalla kuin myös koko Suomessa. Tästä on osoituksena iltarastien kävijämäärien lisääntyminen ja samalla se tuo uusia suunnistajia myös seuratoimintaan. Laadukas valmennustoiminta näkyy myös tavoitteellisten aktiivisuunnistajien mahdollisuuksissa itsensä kehittämiseen, kun treenitarjonta seurassa on hyvässä mallissa.

Kooveen uusia nimiä viime kauteen verrattuna ovat esimerkiksi Siivosen, Simolan ja Ojalan perhe mainitun Lakasen perheen lisäksi. Myös kansainvälisyys näkyy mukavasti, sillä viime kesänä Tampereelle opiskelemaan muuttaneen Michalin lisäksi kevään Sammossa on vaihto-opiskelijana 17-vuotias Vojtech Sykora. Rasteilla voitte törmätä myös Pavel Shestakoviin, jonka Svetlana toi mukanaan seuraan henkilökohtaisena huoltajanaan ;)

Juuri tarkistetussa jäsenrekisterissä on 18 uutta täysi-ikäistä jäsentä, jotka ovat lunastaneet kilpailulisenssin! Lisäksi toimintaan on tullut mukaan 30 uutta alle 18-vuotiasta nuorta tai lasta! Vaikka kausi on vasta aivan alkutekijöissään, on suunnistuskouluun ilmoittautunut mukaan jo 100 alle 14-vuotiasta lasta.

Toivotetaan kaikki uudet kooveelaiset lämpimästi tervetulleeksi seuraan! Nähdään rasteilla, kisajärjestelyissä ja muissa seuratapahtumissa.