Tampere-suunnistuksen ajankohta muuttuu

by Migrator
Jaoston tiedotteet

Tampere-suunnistus oli alkuperäisen suunnitelman mukaisesti tarkoitus järjestää Kaanaassa 23. - 24.heinäkuuta.

Meistä riippumattomista seikoista johtuen tuo kävi mahdottomaksi ja joudumme siirtämään kisoja viikolla. Ei olisi kovin mukavaa suunnistaa Kardaani-kunkun kanssa samaan aikaan Kaanaassa. Uusi ajankohta on 30. - 31.heinäkuuta 2011.

Kisojen siirtäminen ei ole koskaan mukava asia. Jaoston johtokunta kuitenkin tutkittuaan monia eri vaihtoehtoja päätti, että kisat järjestetään. Onhan Tampere-suunnistus merkittävä tapahtuma niin Kooveelle kuin tamperelaiselle suunnistuksellekin.

Kisojen siirtäminen ei ole mikään pikkujuttu. Kaikille avainhenkilöillemme ei uusi ajankohta sovi kalenteriin ja joudumme löytämän uusia henkilöitä. Meidän tulee myös tiedottaa suunnistajille  tulevasta muutoksesta. Vanha ajankohta on varmaankin varsin monilla kalenterissaan, joten jokaisen seuramme jäsenen olisi hyvä joka käänteessä kertoa asiasta muitten seurojen suunnistajille.

Tällä kertaa tämä meni näin. Tästä on kuitenkin otettava kaikki mahdollinen oppi talteen ja jo nyt on ruvettava valmistelemaan kesän 2011 kisojen rinnalla kisoja myös vuosille 2012 ja 2013.

Tämä päivä toi tälläisen uutisen. Huomenna voisi lähteä ladulle. Oma wäki on minulle liian kovakuntoista hiihtoseuraa, mutta jos hyvin menee, Wilenin Anja tulee wastaan.