Kesäkauden valintoja

by Migrator
Jaoston tiedotteet

Ennen joulua SSL julkisti pyöräsuunnistuksen maajoukkueet ja VOL-valinnat, joista ei ole vielä sivuillamme kirjoitettu. Päävalmentaja Mika Tervalan mukaan kaksi urheilijaa (Marika Hara ja Samuli Saarela) on tällä hetkellä ylitse muiden, ja he muodostavatkin kaksin A-maajoukkueen. B-maajoukkueessa on neljä naista ja seitsemän miestä. Marika on tänä talvena palannut tosissaan ja hyvällä menestyksellä hisu-urille. Se tiennee mainiota kisavirettä maailmancupin avaukseen Unkarissa huhtikuussa. Pyöräsuunnistuksen MM-kisat ovat elokuun lopulla Italiassa ja EM-kisat syyskuussa Venäjällä. Hurja ohjelma!


Kesän 2011 VOL-leirille valittiin vuoden 2010 loppurankin perusteella neljä Kooveen nuorta suunnistajaa: Petra Huttunen, Amanda Uusitalo, Ruut Kanko ja Markus Arvola. Hämäläiset leireilevät ma 27.6. – pe 1.7. Vuokatin urheiluopistolla Sotkamossa.

Leireille tehdään lisävalintoja 24.5. SM-erikoispitkien jälkeen ajettavalta on line -rankilta, josta valitaan D16-sarjasta vielä 20 vailla paikkaa olevaa tyttöä ja H16-sarjasta 25 poikaa, jotka ovat syntyneet vuonna 1995 tai 1996.