Kooveen suunnistusasut 2011

by Migrator
Jaoston tiedotteet

Suunnistuskausi 2011 lähestyy ja nyt on aika tehdä tilaukset. Mallisto uusiutuu monen tuotteen kohdalla. Suurimmat muutokset tapahtuvat suunnistuspaidoissa, joissa tavoitellaan yhtenevää ulkonäköä eri paidoissa. 

Huom! Asujen sovituspäivä 23.2 ja tilaukset 28.2 mennessä.

Kooveen suunnistusasut ovat nähtävillä, sovitettavissa, ostettavissa ja tilattavissa Suunnistajan kaupasta. Suunnistajan kauppa sijaitsee osoitteessa Sammonkatu 66 B. Suunnistusasut voi tilata myös nettikaupasta Tilaukset tulee tehdä 28.2 mennessä, johon asti ovat voimassa edullisemmat ennakkohinnat. Varsinainen asujen sovituspäivä on keskiviikkona 23.2. mutta myös muina päivinä voi kaupalla käydä. Vanhat varastossa olevat mallit nyt myös myynnissä edullisesti.

Mallit katsottavissa ja ovat tilattavissa Otsalamppu-nettikaupasta Koovee-osastolta.

Suunnistuskausi 2011 lähestyy ja nyt on aika tehdä tilaukset. Mallisto uusiutuu monen tuotteen kohdalla. Suurimmat muutokset tapahtuvat suunnistuspaidoissa, joissa tavoitellaan yhtenevää ulkonäköä eri paidoissa.

Tässä esitelty uusia asuja:

Suunnistuspuserot >>kauppaan

Pusero TakeOff

Uusi paita, jossa kiinnitetty erityisesti huomiota paidan hyvään istuvuuteen ja toiminnallisuuteen. Etuosa keskellä kuviolycra, sivuilla suunnistuspukukangas. Takaosa olkapäillä lycra, keskellä verkkolycra, sivuilla verkkoneulos. Olkapäillä yläosa kuviolycra, alaosa suunnistuspukukangas edessä, verkkoneulos takana. Flatlock-saumat. Suplimaatio-painatukset(=laserpainatus).

 

Koot unisex-koot 150, XS-XXL

naisten koot 36, 38, 40, 42, 44 ja 46

Koot sovitettavissa Suunnistajan Kaupalla TakeOff-sovitusmalleista.

Pusero Maximum

Uusi paita, jossa käytetty suunnistuspukukangasta ja reikäneulosta, flatlock-saumat ja suplimaatio-painatukset(=laserpainatus). Lyhyt ja pitkä hiha. Koot 130, 140, 150, XS-XXL. Koot kuten Max-pusero.

Pusero Ruka

Uusi reilun kokoinen suunnistuspaita, joka ulkonäöltään kuten muut uudet paidat. Pitkät hihat, etuosa suunnistuspukukangasta ja selkä verkkoneulosta. Suplimaatio-painatukset(=laserpainatus). Koot XS-XXL. Koot kuten Master-pusero.

Suunnistushousut >>kauppaan

Trikoohousu Trail Tr pitkä

Uusi suunnistustrikoo, jossa istuvuus, hengittävyys ja mukavuus huippuluokkaa. Hyvä istuvuus saadaan oikeilla materiaaleilla ja leikkauksilla. Polvitaipeiden reikäneulos parantaa hengittävyyttä ja flatlock-saumat parantavat käyttömukavuutta. Takana vetoketjullinen tasku ja punteissa vetoketjut. Koot 150, XS-XXL.

 

Trikoo Trail Tr polvipituinen

Uusi suunnistustrikoo, jossa istuvuus, hengittävyys ja mukavuus huippuluokkaa. Hyvä istuvuus saadaan oikeilla materiaaleilla ja leikkauksilla. Polvitaipeiden reikäneulos parantaa hengittävyyttä ja flatlock saumat parantavat käyttömukavuutta. Takana vetoketjullinen tasku. Koot XS-XXL.


Harjoitusasut >>Kauppaan

Harjoitusasu MasterRunner

Uusi tilavampi harjoitusasu. Paras, hengittävä ja hyvin suojaava mikrokuitu. Selässä hengittävyyttä ja liikunnallisuutta parantamassa lycra. Edessä ja takana isot, kaarevat ja taipuisat heijastintereet. Selkäpuoli on hieman etupuolta pidempi . Kuminauhakiristys helmassa. Koot XS-XXL

Retroverkkari takki

Uutuus retroverkkari takki, nyt saatavana Kooveen väreillä ja painatuksilla. Koot 130, 140, 150, XS-XXL.