KLL 2014

Saapumisohjeet
KLL 2014

 

Lähisaapumisohjeet omilla kulkuvälineillä:


Kuntabussilla

• Majoituskouluna Kaukajärven koulu (pe-la)
Bussit ajavat suoraan niille tarkoitetulle pysäköintialueelle (kartalla numero 2), josta siirrytään kävellen sekä kilpailukeskukseen että koululle. Huomatkaa, että koulu aukeaa varsinaista majoitusta varten kello 14, jolloin on vasta mahdollista tuoda majoituskassit koulun sisälle.

• Majoituskouluna Annalan koulu (to-la)
Bussit voivat purkaa suoraan kilpailukeskukseen jäävät kilpailijat nopeasti Juvankadun varrella tähän erikseen osoitetussa kohdassa (kartalla numero 4), jonka jälkeen ne ajavat edelleen Juvankatua pitkin Annalan koululle (kartalla numero 9) bussiparkkiin. Koululla on perjantaina mahdollisuus siirtää majoitustavarat bussista sisätiloihin ennen majoitusta. Majoituksen voi hoitaa vain ranneke kädessä. Majoitusrannekkeetkin sisältävät kuntakuoret muine materiaaleineen saa perjantaina kilpailukeskuksesta, ei Annalan koululta.
Annalan koululta kulkee ns. shuttle-bussi kilpailukeskukseen kello 10-17.30 välisenä aikana noin 15 minuutin välein. Kävellen matka on hieman alle kaksi kilometriä.

• Henkilöautolla
Pääpysäköintialueena toimii Kaukajärven koulun pihamaa (kartalla numero 3). Valitettavasti erilaisten rakennustöiden vuoksi alueen kapasiteetti on pienentynyt jonkin verran eli arvioimme alueelle mahtuvan noin 350 autoa.

Lähistöllä olevan Saarenvainionkadun varrelle (kartalla numero 8) sekä alueen varaamattomille pysäköintialueille mahtuu noin 100 autoa lisää.

Lukonmäen laskettelurinteen alueelle (kartalla numero 7) mahtuu lisää noin 200 autoa. Sieltä on suoraa kävelytietä kilpailukeskukseen noin 1,5 kilometriä.

Annalan koululla (kartalla numero 9) majoittuvien kannattaa pysäköidä autonsa koulun pihalle ja käyttää kello 10–17.30 (huomaa pidennetty kulkuaika!) liikennöivää shuttle-bussia.

Lisäksi lähialueen julkiset pysäköintipaikat ovat käytettävissä.

Toivomme malttia ja ymmärrystä haastavien pysäköintiolojen kanssa!

Ratavalvojan lausunto
KLL 2014

 

Osa kilpailumaastosta sijaitsee koulun läheisyydessä, puistomaisella alueella. Varsinainen kilpailumaasto koostuu kahdesta laajasta mäestä, joiden rinteet tarjoavat runsaasti tarkkoja pienimuotoisia rastipisteitä.  Alue rajoittuu kaikilta reunoiltaan asutukseen ja teollisuusalueisiin. Kilpailumaastossa on runsas polkuverkosto. Osaa pienistä kivistä on vaikea havaita koska sammalpäällysteen vuoksi ne sulautuvat hyvin vihreään maastoon.

Rasteja on maastossa runsaasti. Osa rasteista sijaitsee hyvinkin lähellä toisiaan, jossain tapauksissa jopa näköetäisyydellä. Lähietäisyydellä olevien rastien rastipisteet ovat kuitenkin eri kohteita mutta siitä huolimatta kannattaa varmistaa rastikoodi jotta harmittavilta hylkäyksiltä vältytään.
Kaiken kaikkiaan ratamestarit ovat laatineen maastoon kilpailujen arvolle sopivat radat joissa suunnistuksellisuus ja haasteet ovat riittävät.

Toivotan kaikille kilpailijoille iloista, urheilullista ja rehtiä kisatapahtumaa.

Ratavalvoja
Jouko Karppanen/Pirkkalan Hiihtäjät

Kuntien majoituskoulut
KLL 2014

 

Majoittumisen pakolliset askelmerkit!

1. Torstain tulijoiden vastaanotto on Annalan koululla (aukeaa torstaina klo 18:00)
2. Kilpailujen aikana Info on kisakeskuksessa
3. Majoitus- ja ruokailurannekkeet saa infosta
4. Perjantain lounas on Kaukajärven koululla. Muut ruokailut omalla majoituskoululla.
5. Kaukajärven majoituskoulu aukeaa perjantaina klo 14:00

Majoituskoululle pääsee vain  majoitusrannekkeella. Majoituskoulusi näet allaolevasta listasta.

Koulumajoitusten ensisijainen peseytymistila on kilpailukeskuksessa, eli Kaukajärven Vapaa-aika talolla.

Annala koulu Kaukajärven koulu

Espoo
Hamina
Helsinki
Hyvinkää
Ii
Iittala
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Kaarina
Kajaani
Kalajoki
Kangasniemi
Kaunianen
Kirkkonummi
Kokkola
Kotka
Kontiolahti
Kouvola
Kuhmo
Kuopio
Lahti
Lappeenranta
Laukaa
Liperi
Lumijoki
Luumäki
Muhos
Muurame
Oulu
Perho
Pielavesi
Pihtipudas
Pudasjärvi
Puolanka
Ruokolahti
Siilinjärvi
Sodankylä
Sotkamo
Tyrnävä

Alavus
Forssa
Hankasalmi
Hattula
Hollola
Laihia
Liedon kunta/Rusko
Lieto
Lohja
Mikkeli
Mustasaari
Mynämäki
Mäntsälä
Naantali
Nakkila
Nousiainen
Nurmijärvi
Orimattila
Paimio
Pedersöre
Pello
Pori
Pukkila
Pälkäne
Raisio
Rauma
Salo
Somero
Turku
Tuusula
Ulvila
Vantaa

 

 

KLL-kisoihin joukkoliikenteellä
KLL 2014

 

KLL-suunnistuskisoihin pääsee kätevästi Tampereen joukkoliikenteen bussilla numero 9. Bussi lähtee Keskustorilta ja kulkee rautatieaseman vierestä. Linja-autoasemalta on 400 metrin kävelymatka Hämeenkadun varteen Koskipuiston pysäkille.

Poisjääntipysäkki Juvankatu 18 (4030) on aivan kilpailukeskuksen vieressä. Annalan majoituskoulun vieressä taas on pysäkki Juvankatu 52 (4108). Matka-aika keskustasta on noin 20 min ja vuorotiheys päiväsaikaan vähintään 4 kertaa tunnissa. Kertamaksu on 2,60 euroa 12 vuotta täyttäneiltä ja 1,00 e lapsilta.

Aikataulu

Linjakartta

Luonnollisesti myös takaisin päin pääsee samoilla busseilla. Joukkoliikennettä kannattaa suosia jos vain mahdollista, sillä Kaukajärven liikenne saattaa ruuhkautua kisojen aikana.