Tampere-suunnistus 2012

Löytötavaroita
Tampere-suunnistus 2012

Tampere-suunnistuksen kilpailukeskuksesta ja sen ympäristöstä on löydetty

  • mustat suunnistuskengät, koosta päätellen miesten
  • musta juoksupusero
  • harmaa pipo

Löytötavaroita voi kysellä Matti Koskelta, matti.koski(a)netti.fi, 040 823 7706.

Kaivattuja auton avaimia ja aurinkolaseja ei valitettavasti ole ainakaan vielä löydetty. Jos jollakulla kilpailijoista sattuu olemaan havaintoja näistä, järjestäjiin kannattaa vielä ottaa yhteyttä.

Tampere-suunnistus 2012 on kisattu
Tampere-suunnistus 2012

Tampere-suunnistukseen Kapeessa osallistui viikonlopun aikana yli 900 kilpailijaa. Kuntosuunnistus ja rastiralli huomioiden osallistujia oli yhteensä yli tuhat!

Molempinä päivinä oli yli 750 ilmoittautunutta. Lauantain pitkällä matkalla sade vilvoitti kilpailijoita, joten juomarasteilla vesi riitti hyvin. Sunnuntaina taas keskimatkan kisassa aurinko helli osallistujia koko kilpailun ajan.

Lauantain pitkällä matkalla Petteri Muukkonen voitti miesten ja Outi Ojanen naisten pääsarjan. Pitkän matkan kakkonen oli nuori alokas Severi Kymäläinen ennnen Jussi Sunaa. Naisten pitkän matkan kärkikolmikkoon kiilasi Outin jälkeen Yvonne Gunel ja kolmanneksi yllätti hiihtäjänä tunnettu Oriveden Pauliina Pohja.

Sunnuntain keskimatkalla Petteri jatkoi voittojen sarjaa, mutta naisten sarjan voitti Sari Nurmela sekunnin erolla Elisa Mäkiseen. Kolmas oli Jenni Joensuu-Partanen . Miesten kakkonen oli sunnuntaina Simo-Pekka Fincke ennen Vesa Taanilaa ja Jussi Sunaa. 

Miesten pääsarjassa oli lauantaina yli ja sunnuntaina lähes 50 ilmoittautunutta ja kärkinimet huomioiden varsin kovatasoiset kisat!

h21 su

Sunnuntain miesten palkitusta ykkönen Petteri Muukkonen, kolmonen Vesa Taanila ja Jussi Suna(4)

d21 su

Keskimatkan kärkinaiset Elisa Mäkinen(2.), Sari Nurmela (1.) ja Jenni Joensuu-Partanen (3).

lapset su

Lasten sarjojen parhaille pokaalit.

palkinnot1 su

palkinnot2 su

Kuntosuunnistajia odotettua enemmän
Tampere-suunnistus 2012

Kuntosuunnistuksen suuri suosio yllätti järjestäjät. Pahoittelemme karttojen loppumista lauantaina ja varaamme sunnuntaiksi tuplamäärän kuntosuunnistuskarttoja!