Suunnistuskoulu 25.4. Hallilassa
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Tässä tämän viikon ajankohtaiset asiat suunnistuskoulun tiimoilta:

Viime torstain harkassa hukkui yksi WOL-merkkinen peukalokompassi; jos joku on ottanut sen talteen Emit-radan pöydän tienoilta, voi sen tuoda esim. minulle tämän viikon harjoitukseen.


Tällä viikolla suunnistuskoulu on Hallilassa, kokoontuminen klo 18 Hallilan koulurakennuksella (Havumetsänkatu 1). Koulun P-alueella on tilaa pysäköidä.

Suunnistuskirppis: Tämän viikon harkan yhteydessä pidetän suunnistuskirppis. Voitte tuoda ylimääräiseksi jääneitä varusteita myyntiin ja tehdä samalla uusia löytöjä. Jos tuotte varusteita, tulkaa hieman etuajassa niin niihin ehtii tutustua ennen harkan alkua.


Tällä viikolla 25.4. on viimeinen ilmoittautumispäivä Kooveen järjestämään tarkkuussuunnistuskisaan (5.5. Linnainmaalla). Kisa on samalla junnujen kauden ensimmäinen Häme Cup -osakilpailu; lisää tietoja Häme Cupista Hämeen Suunnistuksen nuorisosivuilla: http://hameensuunnistus.nettisivu.org/nuoriso/

Laitoin ensikertalaisia varten lisenssi- ja ilmoittautumisohjeet sunnuntaina sähköpostiin; jos tarvitsette lisää ohjeita, ottakaa yhteyttä.


Tampereen Iltarastit on tällä viikolla poikkeuksellisesti tiistaina 23.04. Paikka on Suolijärvi joten se on monelle meistä hyvinkin helposti saavutettavissa. Iltarasteillahan on ratoja alkaen 2 km:n helposta lasten radasta aina 7 km:n vaativaan rataan (Jukola-treeni?) ja maksuvälineenä käy mm. liikuntasetelit joten siellä on hyvä mahdollisuus ihan kenelle vaan testata omia taitoja tai harjoitella turvallisessa maastossa. (Huom! Osa liikuntaseteleistä on helppokäyttöisiä, esim. Smartum Saldo taas ei ole..)

Lisätiedot iltarasteista: http://www.iltarastit.com


T: Petri 

TS-harjoitus 18.4. A-radan oikeat ratkaisut
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Tarkkuussuunnistusharjoituksessa jaettu ratkaisukartta sisälsi valitettavasti virheellisiä vastauksia. Tämän tiedotteen liitteessä on oikeat ratkaisut sekä vastauskartta.

A-radan ratkaisut

A-radan kartta

 

Suunnistuskoulu 11.4. Atalassa
in Suunnistuskoulu tiedottaa

AIKA: Torstai 11.4. klo 18

PAIKKA: Atalan koulu, Pulkkakatu 3. Kokoontuminen koulun “alakentällä” leikkitelineiden luona.

HARJOITUKSEN TEEMA: 

Karttaan tutustuminen / kertaaminen ja karttamerkit karttakävelyn muodossa. Lopuksi vauhdikas emit-leimausrata sprinttikartalla.

Varsinkin aloittaville kartassa on paljon sisäistettävää, aikuisillekin. Kysykää rohkeasti ohjaajilta tai muilta suunnistajan oloisilta.

VARUSTEET: 

Normaalit sään mukaiset ulkoiluvarusteet; metsässä on varmasti märkää joten huomioikaa tämä kenkävalinnoissa. Ja nilkat piiloon, vielä ei ole riittävän lämmintä nilkkasukille.

Ottakaa mukaan karttamuovi (eli esim. se muovitasku, jonka uudet saivat Cinolassa). Karttamuovia tarvitaan suojaamaan karttaa, koska kosteissa oloissa paperikartta nuhraantuu nopeasti lukukelvottomaksi. 

Jos on oma emit, voi ottaa mukaan leimausrataa varten.

Aloitustilaisuuden 4.4. esityskalvot
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Aloitustilaisuuden esitys löytyy tästä: 2019 aloitustilaisuus