Suunnistuskoulu jatkuu 3.8. torstaina klo 18
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Muista myös suunnistuskoulun leiri heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Hallilassa!

Hämeen Oravapolkuviesti on 31.7. Ilmoita halukkuutesi osallistua viestiin suoraan Irmaan: sivulla https://irma.suunnistusliitto.fi/irma/public/competition/view?id=23481&pageuuid=0d1a1ab8-e994-475c-8ff7-8ab59babbdce "Ilmoita viestihalukkuus". Tähän viestiin lähdetään aina isolla porukalla ja joukkueita kootaan niin paljon kuin suinkin saadaan kasaan. Kilpailukutsu: http://tampereenpyrinto.fi/suunnistus/kilpailut/hov17/kilpailukutsu/

Osuudet, sarjat ja alustavat matkat:

1. osuus H/D14 (n. 2,8 km)
2. osuus H/D10RR (n. 2,2 km)
3. osuus H/D12RR (n. 2,2 km)
4. osuus H/D12TR (n. 1,9 km)
5. osuus H/D16 (n. 3,1 km)

Ohjeita Kooveen suunnistuskoululaisille Särkänniemisuunnistuksessa
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Särkänniemi suunnistus lähestyy!

Kooveen omien suunnistajien ohjauspiste sekä kilpailumateriaalin jako tapahtuu perinteisesti Pizzeria Pellen terassilla. Tämä on siis ensimmäinen rasti, joka sinun pitäisi löytää, ennen kuin starttaat itse kisaan. Ohjauspisteestä saat siis oman kilpailunumerosi, laina-emitin sekä emitin tarkistuslipukkeen.

Suunnistusjalkineeksi Särkänniemeen sopivat tavalliset suunnistustossut, koska radat kulkevat pääsääntöisesti puistometsikköisellä alueella. RR-radoilla pärjää myös lenkkitossuissa.

Karttana on sprinttisuunnistuskartta, jonka mittakaava 1:3000. Käyräväli on 2 m. Muista kerrata ennen kisaa vielä sprinttisuunnistuksen karttamerkit sekä kielletyt alueet.

Kilpailussa käytetään kilpailunumeroita, joten muista ottaa omat hakaneulat mukaan. Vanhimmissa sarjoissa myös rastimääritekotelosta on hyötyä, eli jos omistat sellaisen, ota se mukaasi myös. Rastimääritekotelo ei ole välttämätön ja pärjäät kyllä ilman sitäkin.

Lähtöajat tulevat internetiin Kooveen kotisivulle http://www.koovee-suunnistus.fi torstaina 18.5. Tarkista, että lähtölistassa tietosi ovat oikein (erityisesti emit-numero). Ensimmäinen lähtö on klo 10.00. Tarkista lähtölistasta oma lähtöaikasi ja saavu Särkänniemeen viimeistään 1-1.5 h ennen omaa lähtöaikaasi. Tällöin sinulle jää riittävästi aikaa hakea oma kilpailumateriaalisi Pizzeria Pellen terrassilta sekä selvittää mm. viimeisen rastin sijainti ja maalialue sekä mahdollisuuksien mukaan myös oma lähtöpaikkasi.

Särkänniemi-suunnistuksessa on monta lähtöä, joten on tärkeää, että tiedät mistä lähdöstä oma lähtösi radalle tapahtuu ja kuinka pitkä matka omalle lähtöpaikalle on. Lähtöpaikoille on aina viitoitus ja viitoituksen väri omalle lähtöpaikallesi selviää opaspaalulta. Lähdöissä on hyvä olla viimeistään 10-15 min ennen omaa lähtöaikaa, mutta jos olet ensimmäisiä kertoja suunnistuskilpailussa, kannattaa lähtöpaikalla olla jo reilusti aiemmin. Tällöin ehdit tutustua lähdön toimintaan ennakkoon. Kilpailija kutsutaan lähtökarsinaan 5-6 minuuttia ennen lähtöä (kerrotaan kilpailuohjeessa tarkasti.)

Viralliset kilpailuohjeet ilmestyvät Kooveen sivuille viikon puolessa välissä. Lue kilpailuohje ennen torstain suunnistuskouluharjoitusta ja kysy harjoituksissa, mitä et ymmärrä.

Muista vesipullo ja sään mukainen lisävaatetus sekä mahdolliset vaihtovaatteet ennen/jälkeen kisan.


Pidä hauskaa ja nauti suunnistuksesta! Se on kaikkein tärkeintä

Suunnistuskoulun sähköpostit, kalenteri ja keskustelupalstat
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Suunnistuskoulun viikkotiedotteet tulevat tänä vuonna vain sähköpostilla. Viikkotietdotteessa kerrotaan kunkin viikon harjoituksesta ja muista ajankohtaisista asioista. Tiedotepalstaa pyritään päivittämään muulla kuin jokaviikkoisella muistutuksella harjoituksista :-)

Jos ette vielä saa suunnistuskoulun sähköpostia, syynä on luultavimmin se, että tämän vuoden suunnistuskouluun ilmoittautuminen on vielä tekemättä. Tarkistathan, että olet ilmoittanut lapsesi suunnistuskouluun ja että vanhemman sähköpostiosoite on sellainen, johon haluat postia saada. Viikkotiedote lähetetään siis lasten yhteyshenkilöille, ei lapsen omaan sähköpostiosoitteeseen. ilmoittautuminen onnistuu esimerkiksi tästä: Linkki JuRmoon

Lapselle pystyy nimeämään JuRmossa useamman yhteyshenkilönnäin: Vasen reunamenu -> Yhteyshenkilöt/huollettavat -> Muokkaa yhteyshenkilölinkkejä

Jos haluttu yhteyshenkilö ei ole Koovee-suunnistuksen jäsenrekisterissä, hänen tietonsa on ensin lisättävä JuRmoon näin: Vasen reunamenu -> Yhteyshenkilöt/huollettavat -> Lisää henkilö.

Kalenteri jaettiin sähköpostilla ennen kauden alkua ja paperisena tulokkaille ensitapaamisessa. Sen voi halutessaan tulostaa itselleen Kalenteri-välilehdeltä tai tästä: Suunnistuskoulu kalenteri kevät 2017.pdf

Keskustelupalstat vaativat kirjautumisen. Siksikin on hyvä hoitaa ilmoittautumiset kuntoon. Kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin JuRmoon. Kokeilkaa, paljon lisää asiaa on kirjautumisen takana!!

Terkuin rehtori

Suunnistuskoulu alkaa 30.3. !
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Ensimmäinen harjoitus Suolijärvellä 30.3. on tarkoitettu jo viime vuonna toiminnassa mukana olleille.

Harjoitusaika klo 18-19:30

Terveuloa!