Suunnistuskoulu alkaa 30.3. !
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Ensimmäinen harjoitus Suolijärvellä 30.3. on tarkoitettu jo viime vuonna toiminnassa mukana olleille.

Harjoitusaika klo 18-19:30

Terveuloa!

Suunnistuskoulun kevättalvi 2017
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Suunnistuskoulun salivuoro jatkuu Tampereen Klassillisen lukion salissa torstaisin klo 18. Isompien suunnistuskoululaisten, junnujen ja nuorten ulkoharjoitus lähtee samasta paikasta. Mahdollisuus siis vaatteiden vaihtoon ja suihkuun treenin jälkeen heilläkin.

Leimaus-leirille (5.-8.6.2017, Kuortaneen urheiluopisto) ilmoittautuminen on avattu JuRmoon! Varmista paikkasi hyvässä porukassa :-). Alle 10-vuotiaille toivotaan huoltaja mukaan, voi siis sopia vaikka kaverin vanhemman huollettavaksi. Myös ohjaajia kaivataan!

Ilmoittaudu Fin5-suunnistusviikolle kilpailemaan (lapset!!) tai talkoisiin (aikuiset)! Koovee järjestää mahtavan suunnistusviikon keskellä heinäkuuta. Loistava tilaisuus tutustua ja osallistua. Talkooilmoittautumiset https://koovee-suunnistus.fi/jurmo/index.php/mukaan

Kesän kalenteri on valmistumassa. Näillä näkymin "vanhat" suunnistuskoululaiset aloittavat 31.3. ja kaikkien (uudet+vanhat) yhteinen aloitustilaisuus on 6.4. Cinolassa. Vanhaan tapaan klo 18.00. Merkatkaa jo kalentereihinne!

Suunnistuskoulun salivuoro joulutauolla
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Viimeinen salivuoro tältä vuodelta on ohi ja suunnistuskoulun salivuoro on joulutauolla. Salivuoro jatkuu taas tammikuussa 12.1.2017.

Junnut ja Nuoret harjoittelevat kuitenkin viikoittain läpi loman. Tietenkin. Cool Tsekkaa treenikalenterista (siis koko suunnistusjaoston yhteinen kalenteri - etusivulla), missä Junnut ja Nuoret menevät. Junnujen harjoitukset merkattu kirjaimella J, Nuorten kirjaimella N.

Suunnistuksennälkäiset muistakaa Talvirastit lauantaisin sekä Keski-Tampereen sprinttiviikko joululomalla. (tässä linkki sprinttiviikon varsinaisille sivuille)

Iloista joulua kaikille!

Suunnistuskoulu 29.9. Cinolassa - kesäkauden päätöstilaisuus
in Suunnistuskoulu tiedottaa

Tervetuloa suunnistuskoulun kesäkauden päätöstilaisuuteen torstaina 29.9.

Paikka: Cinola, Hervanta (Linforsinkatu 1)
Kello: 17:30 ovet aukeaa, munkkia ja mehua. Aloitamme klo 18:00
 
Nyt on aika palauttaa lainapaidat (pestynä) ja lainaemitit!
 
Tilaisuudessa palkitaan kaikki suunnistuskoululaiset sekä jaetaan muita kannustuspalkintoja.
 
Toivomme palautetta suunnistuskoulun toiminnasta joko webbilomakeella  https://goo.gl/forms/ix9vJ2EF2DH8ynYf1
tai paperilomakkeelle päätöstilaisuudessa. Voit vastata sekä aikuisen että lapsen näkökulmasta samallle tai eri lomakkeelle.
Lomake täytetään mielellään ryhmäkohtaisesti ja voit täyttää niin monen ryhmän osalta, kuin haluat palautetta antaa.
 
Tervetuloa!
 
Rehtorit
 
PS. Jostain syystä sähköpostin lähettäminen suunnistuskoululaisten vanhemmille ei nyt onnistu järjestemässämme. Kertokaahan kaverillekin tästä tiedotteesta!