Suunnistuskoulu alkaa etäopetuksella!

Suunnistuskoulu

Kauden aloitus viivästyy..

Rajoitukset jatkuvat ja ohjatun suunnistuskoulun aloitus siirtyy eteenpäin - tarkempia tietoja emme osaa vielä sanoa. Olemmekin päättäneet aloittaa kauden modernisti etäopetuksella - tähän ovat useat koululaiset jo tottuneet:

Käytännössä opetus järjestettäisiin Microsoftin Teams -alustalla (ainakin Tampereen koululaisille tuttu) ja sen kohderyhmänä olisi aluksi käytännössä lasten huoltajat, jotka saisivat riittävästi eväitä ja ideoita lasten opastamiseen ja ohjaamiseen. Parin ekan kerran jälkeen porukka jaettaisiin taitotason mukaan pienempiin ryhmiin ja näissä etäluennoissa voi jo olla lapsiakin mukana.

Opetuksen teoriaosuus tulisi tapahtumaan torstaisin klo 18 ja tämän jälkeen viikonlopun aikana on mahdollisuus suunnistaa omatoimisesti harjoituksen ratoja maastossa. Karttojen jakelu tulee perustumaan joko omaan printtaamiseen tai tilausten perusteella tehtävään noutoon jostakin sovitusta paikasta.

Suunnistukset tullaan tekemään myös muilla kuin Kooveen kartoilla joten tässä tulee myös mahdollisuus saada vaihtelua uusilla maastoilla! 

Suunnistuksen opetuksen tulee pitämään nuorisovalmentajamme Elo Saue ja ensimmäinen Teams-suunnistuskoulu tulisi olemaan kiirastorstaina 9.4.2020.

Nyt kun useimmat harrastukset ovat tauolla ja koulussakaan ei käydä, on hyvä huolehtia lasten liikkumisesta ja tämä tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden!

Pyydän kaikkia, jotka haluavat lähteä tähän kokeiluun mukaan lähettämään Teamsissä käyttämänsä tai muun sähköpostiosoitteensa Elolle (elosaue@gmail.com) joten Elo saa muodostettua tarvittavat kanavat.

 

 

 

Kooveen suunnistuskoulussa opetetaan suunnistuksen perusteita ympäri vuoden. Tämän vuoden uusi kausi käynnistyy perinteiseen tapaan huhtikuun alussa aloitustilaisuudella, joissa kerromme toiminnasta, jakaudumme ryhmiin ja harjoittelemme jo ekalla kerralla myös ulkona.

Normaali ulkoiluvarustus on ok. Vasta-alkajat eivät tarvitse kompassia ja muut tarvikkeet saat paikan päällä. Lisätietoja voi kysyä suunnistuskoulun rehtorila (Petri Viitanen, petriv@iki.fi)

Kevätkirje 2019

Kooveen suunnistuskoulussa opetetaan suunnistuksen perusteita torstai-iltaisin ympäri vuoden. 

Suunnistuskoulun toimintaan voi tulla mukaan milloin tahansa. Katso kalenterista kokoontumispaikat ja ajankohdat ja tule paikalle!

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa ja ei hätää, voit tulla mukaan tutustumaan, vaikket olisi vielä vielä ilmoittautunutkaan. 

Tervetuloa mukaan!