Suunnistuskoulutoiminta 2017
Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulu on tarkoitettu 6-14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Erityistä alaikärajaa ei ole: Jos vauhtia ja intoa riittää - tervetuloa mukaan. Myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan liikkumaan.

Suunnistuskoulumaksut vuonna 2017 ovat:

- 72€ perheen ensimmäiseltä lapselta
- 63€ perheen toiselta lapselta 
- 54€ seuraavilta yli 6-vuotiailta lapsilta (2010 ja aikaisemmin syntyneet
- 45€ seuraavilta alle 6-vuotiailta (2011 ja sen jälkeen syntyneet)

Suunnistuskoulumaksu sisältää:

 1. Suunnistuskoulun kevät- ja syyskauden harjoitukset suunnistuskoulun kalenterin mukaan.
 2. Suunnistuskoulun salivuoron talvikaudella (pelailua, jumppaa),
 3. Osallistumismaksun 7 henkilökohtaiseen kilpailuun sekä seuran omiin kilpailuihin (Särkänniemi, Tampere-suunnistus, Munkkirastit),
 4. Mahdollisuuden osallistua YH-harjoituksiin mikäli taitotaso on riittävä (avorata),
 5. Kaksi suunnistuskoulun kalenteriin merkittyä iltarastikertaa ja
 6. Osallistumisoikeuden kaikkiin nuorten kansallisiin viestikilpailuihin. 
 7. Seuran jäsenmaksun
 8. Ilmainen osallistuminen sarjoissa H10 - H14 ja D10 - D14 tänä vuonna Fin5-suunnistusviikolle, mikäli perheestä osallistutaan vastaavasti talkootyöhön.

Lisäksi pitää hankkia Nuori Suunta -kortti (kts. alempana).

Junnuryhmä

Jos kaipaat lisää harjoituksia ja suunnistat avorataa yksin, niin liity Junnuryhmään. Hinta 162 € (sisältää suunnistuskoulumaksun, maksussa huomioidaan myös perhealennus)
Junnuryhmän maksu sisältää:

 1. Suunnistuskoulun toiminta
 2. 20 henkilökohtaisen kilpailun maksut
 3. Talvella junnuilla oma viikkoharjoitus
 4. Valmennus - Kooveen nuorisovalmentaja Elo Saue
 5. YH-treenit (seurojenvälinen yhteisharjoitus)
 6. Seuran kaikki viikkoharjoitukset viikko-ohjelman mukaisesti (Junnujen omat merkitty J-kirjaimella)
 7. Osallistumisoikeus valmennusryhmän leireille, mikäli ne taitotasoltaan soveltuvat
 8. Seuran jäsenmaksun
 9. Sarjoissa H/D10-D/D14 suunnistavat saavat osallistua ilmaiseksi tänä vuonna Kooveen järjestämän Fin5:n kilpasarjoihin, mikäli perheestä osallistutaan vastaavasti talkootyöhön.

Lisäksi pitää hankkia Nuori Suunta -kortti (kts. alempana).

Harjoitukset

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti torstaisin klo 18.00 - 19.15. Harjoituspaikat vaihtelevat ja sijaitsevat ympäri Tamperetta. Kauden tarkempi ohjelma löytyy "Suunnistuskoulun kalenteri" -osiosta. Harjoituskerta pitää sisällään alkuleikin tai pelin sekä suunnistusta radoilla, jotka valitaan suunnistuskoululaisen taitotason mukaan. Radat vaihtelevat sekä vaativuustasonsa että pituutensa puolesta ja ne on suunniteltu nimenomaan suunnistuksen perustaitojen oppimiseen.

Koovee on suunnistuksen Nuori Suomi - sinettiseura, mikä takaa sen, että toiminta on laadukasta, lapsilähtöistä ja sovittuihin pelisääntöihin perustuvaa harrastustoimintaa. Suunnistuskoulussa voi käydä viikoittain harjoittamassa taitojaan, minkä lisäksi halukkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua monenlaisiin kilpailuihin. Lisäksi järjestetään leirejä ja vaelluksia.

Nuori Suunta -kortti

Nuori Suunta -kortti on Suomen suunnistusliiton nuorten lisenssi, joka on tarkoitettu lunastettavaksi kaikille suunnistusseuran järjestämään alkeiskoulutukseen ja toimintaan osallistuville 14-vuotiaille ja nuoremmille. Nuori Suunta -kortin hinta: vakuutukseton (6 euroa),  vakuutuksellinen (14 euroa). Vakuutukseton lisenssi toimii kilpailulupana eikä sisällä vakuutusta. Vakuutuksellinen lisenssi toimii kilpailulupana sekä vakuuttaa lisenssin ottajan kilpailuissa sekä lajille ominaisissa harjoituksissa. Lisenssin voi lunastaa Suomen suunnistusliiton ylläpitämästä Irma-rekisteristä. Suosittelemme, että jokaisella harjoituksiinkin osallistuvalla on vakuutus. Hankkiminen, lisätietoa ja ohjeita: Suunnistusliton sivu.

Suunnistuskoulumaksu tai Junnumaksu ei sisällä Nuori Suunta -korttia, vaan se maksetaan suoraan Suomen suunnistusliitolle webbipalvelussa. Tarvittaessa rehtorit tai nuorisopäällikkö voivat auttaa kortin hankkimisessa. Pyydä apua!

Yli 14-vuotiaat

Yli 14-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita nuorten valmennusryhmän toimintaan. Ryhmän toiminnasta voi tiedustella nuorisopäällikkö Taina Korpiharjulta, nuorisopaallikko.koovee@gmail.com

Jos suunnistusharrastus kiinnostaa, katso kalenteri-välilehdeltä, missä tällä viikolla mennään ja tule mukaan! Lisätietoja antavat suunnistuskoulun "rehtori" Kati Kuusisto, kati.kuusisto@elisanet.fi.

 (<-- Klikkaa kuvaa!)

Omien / suunnistuskoululaisten tietojen tarkistus onnistuu myös ylläolevan linkin takaa kirjautumalla palveluun jo olemassa olevilla tunnuksilla (eli vanhat "ilmo-tunnukset).

JPG paino 14 Sinetti-logo 4-v Sporttikorttibanneri 300x140

 

Suunnistuskoulu jatkuu 3.8.2017
Suunnistuskoulu

Kooveen suunnistuskoulussa opetetaan suunnistuksen perusteita torstaisin klo 18.00. Suunnistuskoulun syyskausi alkaa 3.8. Mukaan voi tulla myös kesken kauden . Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet!!

Katso kalenterista kokoontumispaikat ja ajankohdat ja tule paikalle!

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa ja ei hätää, voit tulla mukaan tutustumaan, vaikket olisi vielä vielä ilmoittautunutkaan. 

Tervetuloa mukaan!