Suunnistuskoulutoiminta 2018
Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulu on tarkoitettu 6-14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Erityistä alaikärajaa ei ole: Jos vauhtia ja intoa riittää - tervetuloa mukaan. Myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan liikkumaan.

Suunnistuskoulumaksut vuonna 2018 ovat:

- 72€ perheen ensimmäiseltä lapselta
- 63€ perheen toiselta lapselta 
- 54€ seuraavilta yli 6-vuotiailta lapsilta (2010 ja aikaisemmin syntyneet
- 45€ seuraavilta alle 6-vuotiailta (2011 ja sen jälkeen syntyneet)

Suunnistuskoulumaksu sisältää:

 1. Suunnistuskoulun kevät- ja syyskauden harjoitukset suunnistuskoulun kalenterin mukaan. Kausi alkaa huhtikuun alkupuolella.
 2. Suunnistuskoulun salivuoron talvikaudella (ulkoharjoituksia, pelailua, jumppaa). Talvikausi jatkuu maaliskuun loppuun.
 3. Osallistumismaksun 7 henkilökohtaiseen kilpailuun sekä seuran omiin kilpailuihin (Särkänniemi, Tampere-suunnistus, Munkkirastit).
 4. Mahdollisuuden osallistua YH-harjoituksiin mikäli taitotaso on riittävä (avorata).
 5. Kaksi suunnistuskoulun kalenteriin merkittyä iltarastikertaa.
 6. Osallistumisoikeus kaikkiin nuorten kansallisiin viestikilpailuihin. 
 7. Seuran jäsenmaksu.

Lisäksi pitää hankkia Lisenssi (kts. alempana).

Junnuryhmä

Jos kaipaat lisää harjoituksia ja suunnistat avorataa yksin, niin liity Junnuryhmään. Hinta 162 € (sisältää suunnistuskoulumaksun, maksussa huomioidaan myös perhealennus)
Junnuryhmän maksu sisältää:

 1. Suunnistuskoulun toiminta.
 2. 20 henkilökohtaisen kilpailun maksut.
 3. Valmennus - Kooveen nuorisovalmentaja Elo Saue.
 4. Junnujen omat viikkoharjoitukset.
 5. YH-treenit (seurojenvälinen yhteisharjoitus).
 6. Seuran kaikki viikkoharjoitukset viikko-ohjelman mukaisesti (Junnujen omat merkitty J-kirjaimella).
 7. Osallistumisoikeus valmennusryhmän leireille, mikäli ne taitotasoltaan soveltuvat.
 8. Seuran jäsenmaksu.

Lisäksi pitää hankkia lisenssi (kts. alempana).

Harjoitukset

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti torstaisin klo 18.00 - 19.30. Harjoituspaikat vaihtelevat ja sijaitsevat ympäri Tamperetta. Kauden tarkempi ohjelma löytyy "Suunnistuskoulun kalenteri" -osiosta. Harjoituskerta pitää sisällään alkuleikin tai pelin sekä suunnistusta radoilla, jotka valitaan suunnistuskoululaisen taitotason mukaan. Radat vaihtelevat sekä vaativuustasonsa että pituutensa puolesta ja ne on suunniteltu nimenomaan suunnistuksen perustaitojen oppimiseen.

Koovee on suunnistuksen Nuori Suomi - sinettiseura, mikä takaa sen, että toiminta on laadukasta, lapsilähtöistä ja sovittuihin pelisääntöihin perustuvaa harrastustoimintaa. Suunnistuskoulussa voi käydä viikoittain harjoittamassa taitojaan, minkä lisäksi halukkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua monenlaisiin kilpailuihin. Lisäksi järjestetään leirejä ja vaelluksia.

Lisenssi

Lisenssin hankinta uusiutuu vuoden 2018 alusta. Jatkossa lisenssi hankitaan Suomisport-järjestelmän kautta. On suositeltavaa lunastaa lisenssi kaikille suunnistusseuran järjestämään alkeiskoulutukseen ja toimintaan osallistuville 14-vuotiaille ja nuoremmille. Lisenssin lisäksi suosittelemme vakuutuksen hankkimista. Lisenssin lunastaneet voivat osallistua kansalliseen kilpailutoimintaan. Kannattaa huomioida, kuinka kattavasti vakuutus korvaa 14-vuotiaiden ja nuorempien toimintaa. Lisenssin hinta 8 €. Vakuutuksen hinta 10€ (11-vuotta tai vähemmän täyttävät) 20€ (12-14 -v.). Hankkiminen, lisätietoa ja ohjeita: Suunnistusliton sivu.

Suunnistuskoulumaksu tai Junnumaksu ei siis sisällä lisenssiä eikä vakuutusta, vaan ne hankitaan Suomisport-järjestelmän kautta. Tarvittaessa rehtorit tai nuorisopäällikkö voivat auttaa kortin hankkimisessa. Pyydä apua!

Yli 14-vuotiaat

Yli 14-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita nuorten valmennusryhmän toimintaan. Ryhmän toiminnasta voi tiedustella nuorisopäällikkö Taina Korpiharjulta, nuorisopaallikko.koovee@gmail.com

Jos suunnistusharrastus kiinnostaa, katso kalenteri-välilehdeltä, missä tällä viikolla mennään ja tule mukaan! Lisätietoja antavat suunnistuskoulun "rehtori" Kati Kuusisto, kati.kuusisto@elisanet.fi.

 (<-- Klikkaa kuvaa!)

Omien / suunnistuskoululaisten tietojen tarkistus onnistuu myös ylläolevan linkin takaa kirjautumalla palveluun jo olemassa olevilla tunnuksilla (eli vanhat "ilmo-tunnukset).

JPG paino 14 Sinetti-logo 4-v Sporttikorttibanneri 300x140

 

Suunnistuskoulun talvikausi jatkuu maaliskuun loppuun
Suunnistuskoulu

Kooveen suunnistuskoulussa opetetaan suunnistuksen perusteita talvikaudella 2017-2018 torstaisin klo 17.30. Suunnistuskoulun talvikausi jatkuu maaliskuun loppuun. Mukaan voi tulla myös kesken kauden . Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet!!

Katso kalenterista kokoontumispaikat ja ajankohdat ja tule paikalle!

 Uusi suunnistuskoulukausi alkaa huhtikuun alkupuolella 2018!

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa ja ei hätää, voit tulla mukaan tutustumaan, vaikket olisi vielä vielä ilmoittautunutkaan. 

Tervetuloa mukaan!