AIHE: Jukola 2019 vaihtoalueen Helppi-piste kaipaa apuja
1 vuosi 3 kuukautta sitten #6263
Maailman suurin suunnistustapahtuma järjestetään tänä vuonna Kangasalla Heponiemessä, ja järjestelyyn avuksi on lähtenyt jo moni kooveelainen. Meillä on ainakin 1 paikka, jossa nyt on ainoastaan kooveelaisia, ja se on vaihtopuomin Helppi-piste.

Helppi-piste on vaihtopuomin päässä sijaitseva kontti, joka palvelee sekä vaihtoon tulleita että vaihdosta lähteviä juoksijoita karttaan liittyvissä asioissa. Siitä siis toimitetaan lähteville karttoja eri tilanteissa, esimerkiksi jos joukkueen jatkaja on myöhästynyt ja tullut joskus myöhemmin vaihtoalueelle. Helppi-piste tekee tiiviisti yhteistyötä karttatelineryhmän ja varakarttapisteen kanssa. Siinä talkoillessa pystyy muistamaan ja harjoittelemaan kielitaitoja, kun palvellaan suunnistajia koko maailmasta.

Helppi-pisteeseen kaivataan talkooapuja. Meiltä vielä puuttuu 6 henkilöä. Työ on järjestetty kolmeen 6h vuoroon (Venlat, Jussit 1 ja Jussit 2), ja jokainen ottaa vain 1 vuoron, jonka ulkopuolella saa nauttia kisojen seuraamisesta (ja nukkumisesta :) ). Talkoolaiset saavat ruokaa, kahvia yms. Helppi-pisteen talkoolaisille onnistuu juoksu Venloissa.

Jos kiinnostaa tällainen talkoo, otathan yhteys Alexanderiin, 0407483979, alexander.lukichev at gmail.

Parhain talkooterveisin,
Alexander
Viimeksi muokattu: 1 vuosi 3 kuukautta sitten : Alexander_Lukichev.
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.