Aikuisliikuntakoulu alkaa

Toiminnan tiedotteet

Kooveen suunnistusjaosto järjestää talven yli (6kk!) kestävään seikkailuhenkisen kuntokoulun. Kuntokoulun ohjauksesta vastaa ammattivalmentaja ja seikkailu-urheilija Elo Saue. Seikkailukuntokoulun tavoitteena on auttaa osallistujia oman jaksamisen ja kestävyyden kohottamisessa pitkäjänteisesti ja samalla on tavoitteena perehdyttää osallistujia monipuolisesti luonnossa tapahtuvaan liikuntaan.

Kuntokoulun yhtenä painopisteenä on suunnistustaitojen oppiminen ja kehittäminen, sillä ohjauksesta vastaavat kilpasuunnistajat Elo Sauen johdolla. Kuntokoulun sisältö on monipuolista ja hauskaa seikkailua, jossa opetellaan luonnossa tapahtuvien liikuntalajien tekniikat teoriassa ja käytännössä.

Ryhmä kokoontuu joka viikko kahdesti ja sen lisäksi kuukausittain on kaksi lisätapahtumaa, joiden teemana ovat mm. pidempikestoisen jaksamisen harjoittelu sekä seminaarit aiheinaan esim. suunnistusteoria, elämäntapa ja ruokailu, hyötyliikunta ja vaihtoehtoinen harjoittelu, voimaharjoittelu, venyttely ja lihashuolto.

Kuntokoulun hinta on koko kaudelta 250€ ja Kooveen suunnistusjaoston jäsenille 30€ alennus.

Maksu sisältää:

• kurssin ohjauksen ja opetusmateriaalit

• harjoituksissa käytettävät kartat ja karttapussit

Maksu ei sisällä mahdollisia varustevuokria
(esim. luistimet, melontakalusto, kiipeilypaikka ja -varusteet)

Ilmoittautuminen ja maksu

Voit ilmoittautua osoitteessa http://www.ilmoittaudu.com/index.php/kooveesuunnistus

Maksaminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Ilmoittautuminen on voimassa, kun osallistuminen on maksettu.

Lataa PDF-muodossa>>